Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Nα γιατί άλλαξε σχεδιασμό το Youtube!

Nα γιατί άλλαξε σχεδιασμό το Youtube!

Ο διευθυντής του Youtube, Kamangar Salar, εξήγησε γιατί το YouTube άλλαξε το σχεδιασμό του και έδωσε μεγαλύτερο βάρος στη δημιουργία καναλιών.

Όπως φαίνεται ο λόγος είναι πολύ απλός, με αυτό τον τρόπο η εταιρία θα μπορεί να χρεώνουν επιπλέον για διαφημίσεις.

Σε ομιλία που έδωσε αποκάλυψε οτι το δημοφιλές site διαμοιρασμού βίντεο έγινε αυτό που είναι σήμερα επειδή στα πρώτα του βήματα, απέκτησε φήμη από στόμα σε στόμα εξαιτίας των βίντεο που είχε, με σκυλιά που κάνουν skateboard και άλλα παρόμοια βιντεάκια.

Εξήγησε επίσης οτι ο λόγος που οι τιμές για την κάθε διαφήμιση  που παίρνουν τα βίντεο μετριούνται ακόμα σε CPM (cost per thousand clicks) ή κόστος ανά χίλια κλικ είναι επειδή οι χρήστες δεν θέλουν να ασχολούνται με αυτά και γι’ αυτό το λόγο έβαλαν παρόμοια βίντεο σε ένα κανάλι για παράδειγμα για skateboard ή για ζωόφιλους, για να έχουν αύξηση στα κλικ άρα και περισσότερα κέρδη από τη διαφήμιση.

Τέλος ο CEO του Youtube δήλωσε οτι το YouTube και η Google TV θα έρθουν ακόμα πιο κοντά όταν οι τηλεοπτικοί σταθμοί αρχίσουν να διανέμουν το περιεχόμενο τους μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές οι οποίες θα είναι διαθέσιμες μέσα από την Google TV

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε