Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Νέα iPad αναμένεται να παρουσιαστούν τον Μάρτιο από την Apple!

Νέα iPad αναμένεται να παρουσιαστούν τον Μάρτιο από την Apple!

Η Apple το Μάρτιο ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέα iPad, νέα χρώματα στα iPhone 7 που κυκλοφορούν και μία νέα έκδοση του iPhone SE.

Πληροφορίες θέλουν την Apple να ετοιμάζει ένα event τον Μάρτιο στο οποίο αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα ανανεωμένα νέα iPad, νέα χρώματα στα iPhone 7 που κυκλοφορούν και μία νέα έκδοση του iPhone SE.
Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Apple να έχει ετοιμάσει τρεις νέες εκδόσεις του iPad ένα με οθόνη 9,7, ένα με οθόνη 10,9 και ένα με οθόνη 12,9 ιντσών ενώ πλέον παίζει και το σενάριο να ετοιμάζει κι ένα μοντέλο με οθόνη 7,9 ιντσών το οποίο θα έχει πολύ μικρό πλαίσιο έτσι ώστε να ξεχωρίζει η οθόνη του.
Εκτός από το μέγεθος της οθόνης οι πληροφορίες θέλουν τα νέα iPad να υποστηρίζουν όλα το Apple Pencil που υποστηρίζεται σήμερα μόνο από τα iPad Pro.
Πέρα από τα iPad όμως η Apple στο event που ετοιμάζει αναμένεται να ανακοινώσει και νέα χρώματα στο iPhone 7 και iPhone 7 Plus αλλά κι ένα νέο ανανεωμένο μοντέλο του iPhone SE.
Για την ώρα η Apple δεν έχει κάνει γνωστή την ημερομηνία της παρουσίασης, ενώ οι φήμες θέλουν τις πωλήσεις των νέων iPad να ξεκινούν μετά το Μάιο ενώ οι νέες εκδόσεις των iPhone θα είναι διαθέσιμες μετά την παρουσίαση.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε