Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα MacBook Pro μέσα στο 2012;

Νέα MacBook Pro μέσα στο 2012;

Φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει τη νέα σειρά Macbook Pro.

Πολλές είναι οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει που θέλουν την Apple να ετοιμάζει το νέο αναβαθμισμένο MacBook Pro ο οποίος θα διαθέτει τους νέους επεξεργαστές της Intel καθώς και πολλά νέα τεχνικά χαρακτηριστικά.
 
Σύμφωνα με τις φήμες τα νέα MacBook Pro θα είναι οι πρώτοι φορητοί υπολογιστές της Apple που θα διαθέτουν οθόνες Retina με ανάλυση 2880 x 1800px και αναμένεται να είναι ακόμα πιο λεπτοί σε σχέση με το σχέδιο που επικρατεί στα MacBook Pro από το 2008.
 
Πως θα γίνει αυτό το αδυνάτισμα στο σχεδιασμό; Μα με την αφαίρεση του DVD drive από τον υπολογιστή η οποία θα έχει ως φυσικό επακόλουθο την επανατοποθέτηση του κουμπιού λειτουργίας στη θέση του Eject button που βρίσκεται στο πληκτρολόγιο όπως δηλαδή είναι και στο MacBook Air. 
 
Οι φήμες επίσης θέλουν την αφαίρεση και της θύρας Ethernet από τον υπολογιστή ενώ οι Θύρες USB που θα διαθέτει το νέο Laptop της Apple θα είναι USB 3.0.
 
Φυσικά τίποτα από αυτά για την ώρα δεν έχει επιβεβαιώσει η Apple όμως δεν αποκλείεται τον Ιούνιο να μάθουμε περισσότερα στο WWDC 2012.
 
 
 

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε