Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Νέα παιχνίδια έρχονται στο Xbox360

Tο 2010 θα είναι μια σημαντική χρονιά για…

…τη Μicrosoft  αλλα και για το xBox360 καθώς περιμένουμε νέους αποκλειστικούς τίτλους για όλα τα γούστα.

Μεταξύ των τίτλων που θα δούμε είναι τα «Halo: Reach», «Fable III», «Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction» και «Final Fantasy XIII» – για να πάρετε μια ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Συγκεκριμένα οι αποκλειστικότητες της χρονιάς συμπεριλαμβάνουν τα εξής παιχνίδια:

Alan Wake – Οι εφιάλτες ζωντανεύουν σε αυτό το συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ της Remedy Entertainment, αποκλειστικά στο Xbox 360. Σταθείτε στο πλευρό του συγγραφέα Alan Wake καθώς έρχεται αντιμέτωπος με σκοτεινές δυνάμεις για να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης της συζύγου του, με μοναδικό σύμμαχο του,  το φως.

BioShock 2 – 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου «BioShock», υποδυθείτε τον Big Daddy, χαρακτηριστικό κάτοικο της πόλης Rapture, και περιπλανηθείτε στα συντρίμμια της ερημωμένης, πανέμορφης πόλης κυνηγώντας έναν αόρατο εχθρό προς αναζήτηση απαντήσεων με έναν και μοναδικό στόχο: την επιβίωση.

Crackdown 2 – Προσφέροντας μια δίχως προηγούμενο εμπειρία δράσης σε ανοιχτό πεδίο και τη δυνατότητα online παιχνιδιού μεταξύ πολλών παικτών και με συναρπαστικά γραφικά, το «Crackdown 2» σας παρέχει την απόλυτη δύναμη να εξερευνήσετε, να καταστρέψετε και να αποκαταστήσετε τη δικαιοσύνη και την ειρήνη στην Pacific City, και όλα αυτά με κάθε μέσο που μπορεί να κριθεί απαραίτητο, μόνο στο Xbox 360.

Fable III – Επιστρέψτε στην Albion πέντε δεκαετίες μετά από την τελευταία σας ηρωική περιπέτεια και ζήστε ένα ταξίδι γεμάτο δράση που θα σας μετατρέψει από επαναστάτη στον απόλυτο κυρίαρχο. Μετά την κατάκτηση του θρόνου, θα κληθείτε ως βασιλιάς ή βασίλισσα να λάβετε αποφάσεις και να κάνετε θυσίες, οι οποίες θα θέσουν σε δοκιμασία την ηθική σας και θα έχουν επιπτώσεις σε ολόκληρο το βασίλειο σας. Βιώστε τη συνέχεια της φημισμένης σειράς «Fable» αποκλειστικά για Xbox 360.

Halo: Reach – Υποδυθείτε έναν από τους επίλεκτους στρατιώτες της ομάδας των Spartans στο συναρπαστικότερο και μεγαλύτερο «Halo» που υπήρξε ποτέ, αποκλειστικά στο Xbox 360. Βιώστε το σαρωτικό prequel της πολυβραβευμένης τριλογίας «Halo», καθώς η ανθρωπότητα αγωνίζεται ηρωικά για να υπερασπιστεί τον πλανήτη Reach, τους κατοίκους και τα μυστικά του ενάντια στον αμείλικτο εξωγήινο Covenant.

Final Fantasy XIII – Η τελευταία προσθήκη στην παγκοσμίου φήμης σειρά «Final Fantasy», με 85 εκ. πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά για το Xbox 360 στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Lips: Party Classics – Με 40 τραγούδια που όλοι λατρεύουμε να τραγουδάμε, από καλλιτέχνες όπως Spice Girls, KISS, Village People, Gloria Gaynor, The B-52’s και άλλους, το παιχνίδι «Lips: Party Classics» προσφέρει συμβατότητα με μικρόφωνα USB για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Το πάρτι ξεκινά μόνο στο Xbox 360.

Lost Planet 2 – Η ολοκαίνουργια συνέχεια του action shooter παιχνιδιού  με πωλήσεις άνω των 2 εκ. θα σας μυήσει στα άδυτα του πλανήτη E.D.N. III και στο αβέβαιο μέλλον της ανθρωπότητας.

Mass Effect 2 – Στη δεύτερη πράξη του διαστημικού έπους της BioWare, οι παίκτες θα υποδυθούν για άλλη μια φορά τον ηρωικό Πλοίαρχο Shepard και θα ηγηθούν μίας ομάδας που απαρτίζεται από τους πιο επικίνδυνους πράκτορες ολόκληρου του γαλαξία, σε μία εν δυνάμει αποστολή αυτοκτονίας.

Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction – Αφήστε να βγουν στην επιφάνεια οι ικανότητες του λιποτάκτη κατασκόπου που κρύβετε μέσα σας σε αυτή την πολυαναμενόμενη συνέχεια της σειράς «Splinter Cell», η οποία σημείωσε πωλήσεις πολλών εκατομμυρίων και απέσπασε μερικές από τις πιο θετικές κριτικές όλων των εποχών.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε