weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Nέες 3D τηλεοράσεις της Toshiba!

Nέες 3D τηλεοράσεις της Toshiba!

Τα νέα μοντέλα συνδυάζουν άψογα την κορυφαία τεχνολογία με τον κομψό και ελκυστικό σχεδιασμό, με αποτέλεσμα όλες οι τηλεοράσεις της σειράς WL768 να είναι το επίκεντρο κάθε σαλονιού.

Οι σχεδιαστές δημιούργησαν μια μοντέρνα, κομψή και εξαιρετικά λεπτή (μόλις 2,89 εκ.) συσκευή με υψηλής ποιότητας υλικά, όπως γυαλί και μέταλλο, σε ένα συνδυασμό πλήρους αρμονίας, εμφάνισης και λειτουργικότητας.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του σημείου που ενώνει τη βάση με το σώμα είναι αψεγάδιαστος, και δίνει την εντύπωση ότι η τηλεόραση «ίπταται». Επιπλέον, αντί για πλαϊνά πλήκτρα, τα μοντέλα της σειράς WL768 ελέγχονται από ένα πάνελ αφής, που ενσωματώνεται στην γυάλινη εμπρόσθια επιφάνεια.

Η κορυφαία ποιότητα εικόνας 3D στην οθόνη Edge LED οπίσθιου φωτισμού με δυναμική αναλογία αντίθεσης 7.000.000:1, στηρίζεται στην ισχύ υπολογισμού της μονάδας επεξεργασίας MetaBrain και στις εγκεκριμένες τεχνολογίες βελτίωσης εικόνας και κίνησης, όπως οι Resolution+ και Active Vision M200HD Pro.

Η τεχνολογία των 200Hz προσφέρει ήπια κίνηση ακόμα και σε σκηνές γρήγορης δράσης, ενώ εξυπηρετεί και την ταχύτατη απόκριση που απαιτείται για τον επαρκή διαχωρισμό των εικόνων λαμβάνουν τα μάτια ώστε να λειτουργήσει η τρισδιάστατη ψευδαίσθηση. Για την επίτευξη εκπληκτικής ποιότητας εικόνας, και σε κατάσταση 3D, η Toshiba ενσωμάτωσε πολλές ακόμα καινοτόμες τεχνολογίες.

Η σειρά WL768 είναι πλήρως εξοπλισμένη για να συνδεθεί εύκολα στο τοπικό δίκτυο. Η συμβατότητα με Windows 7 επιτρέπει τη ροή περιεχομένου στην τηλεόραση, πατώντας το «play to» στις επιλογές μενού του Windows Media Player από φορητό υπολογιστή με Windows 7.

Διαθέτει επίσης και περιβάλλον χειρισμού WLAN που προσφέρει εύκολη εγκατάσταση σε ασύρματο δίκτυο. Οι θύρες USB που υποστηρίζουν μια μεγάλη γκάμα format, όπως DivX HD, MKV, JPEG και MP3 και τέσσερις θύρες HDMI που δέχονται ροές ασυμπίεστων δεδομένων από διάφορες πηγές, συμπληρώνουν την ολοκληρωμένη σειρά επιλογών περιβάλλοντος χειρισμού.

Η εντυπωσιακή εμπειρία θέασης 3D συμπληρώνεται από πλήρη και ζωντανό ήχο, μέσω των πολύ ισχυρών ηχείων. Για την ενίσχυση της αναπαραγωγής των μπάσων, τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν ενσωματωμένο subwoofer με έξοδο στα 10 Watt και στα 20 Watt στην έκδοση με οθόνη 55’’.  

Τέλος η τιμή της νέας Toshiba WL768 ξεκινάει από 1700€ για το μοντέλο των 40” και φτάνει τα 2900€ για την Toshiba 55WL768.

#TAGS MM