Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέες εφαρμογές έρχονται στο Spotify!

Η δημοφιλής υπηρεσία διαμοιρασμού μουσικής, Spotify, ανοίγει την πόρτα του σε διάφορες εφαρμογές!

H μουσική υπηρεσία Spotify, όπως φαίνεται θέλει να μετατραπεί σε κάτι παραπάνω από μία απλή μουσική υπηρεσία, θέλει να γίνει μια πλατφόρμα που θα περιέχει όλα όσα θα χρειάζεται ο χρήστης να δει, να διαβάσει και φυσικά να ακούσει γύρω από τη μουσική που του αρέσει.

Η υπηρεσία έκανε ένα μεγάλο βήμα με την κυκλοφορία εφαρμογών τις οποίες οι προγραμματιστές μπορούν να αναπτύξουν ελεύθερα για την υπηρεσία.

Μερικές από τις εφαρμογές που κυκλοφόρησαν ήταν το TuneWiki app που επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν στίχους ακούγοντας τα αγαπημένα τους τραγούδια και το Billboard app που μπορεί και μετατρέπει το “Top 100” σε playlist για να την ακούσει ο χρήστης.

Όπως φαίνεται το Spotify ακολουθεί τα παραδείγματα του Facebook και δίνει το ελεύθερο στους προγραμματιστές για να δημιουργήσουν εφαρμογές για το site.

Για την ώρα οι νέες εφαρμογές του Spotify είναι δωρεάν για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας στις χώρες που υποστηρίζεται ( για την ώρα δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα όμως ποτέ δεν ξέρεις…).

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε