Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Νέο Windows Live Hotmail

Διαθέσιμο από τη Microsoft είναι πλέον το σημαντικά αναβαθμισμένο Windows Live Hotmail.
Τώρα η υπηρεσία γίνεται ακόμη πιο γρήγορη, προσφέρει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο στο διαδίκτυο και διαθέτει αναβαθμισμένο φίλτρο προστασίας για τα ανεπιθύμητα e-mail, γεγονός που το καθιστά 80% πιο αποδοτικό σε σύγκριση με την προηγουμένη έκδοση. 
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της καινούργιας έκδοσης του Windows Live Hotmail:
• Web Messenger – Για όσους χρησιμοποιούν το MSN Messenger, το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότεροι φίλοι τους σε αυτό χρησιμοποιούν και το Windows Live Hotmail. Έτσι μπορούν εύκολα να τους αναγνωρίσουν και να μιλήσουν απευθείας μαζί τους μέσα από την εισερχόμενη αλληλογραφία τους.
• «Ο προσωπικός σας ταχυδρόμος» – Για αυτούς που χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν λογαριασμό e-mail, όπως Gmail, Yahoo mail κλπ., τώρα μπορούν με το Windows Live Hotmail να τους διαχειριστούν όλους, μέσα από το φάκελο «εισερχόμενα» του Hotmail.
• Συνεχώς αυξανόμενος αποθηκευτικός χώρος – Αποθηκευτικός χώρος που μεγαλώνει ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, ώστε να υπάρχει πάντα ελεύθερος χώρος για την αποθήκευση σημαντικών e-mail και αρχείων, προκειμένου να αποφεύγεται η διαγραφή σημαντικών μηνυμάτων.
• Ενιαία λίστα «φίλων» – Η διαχείριση των λογαριασμών στο Messenger και στο Hotmail γίνεται από ένα μόνο μέρος ενιαία, παράλληλα διευκολύνεται η εισαγωγή στοιχείων επαφών από άλλα δίκτυα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ενώ αποστέλλονται ενημερώσεις στο Messenger σε κάθε καινούργιο e-mail.
• Καινούργια φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας – Το Windows Live Hotmail μεταφέρει αυτόματα την ανεπιθύμητη αλληλογραφία στο φάκελο “Junk” εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια.
• Χρήση του e-mail εν κινήσει – Δυνατότητα πρόσβασης στο e-mail, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης mobile.live.com και με την εισαγωγή του Windows Live ID.
• Πρόσβαση μέσω POP3 – Δυνατότητα πρόσβασης στο e-mail μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή του κινητού, με οποιοδήποτε πρόγραμμα λογισμικού όπως το Windows Live Mail και το Microsoft Office Outlook.
• «Τι νέο υπάρχει» – Η υπηρεσία αυτή δεν προβάλει μόνο ενημερώσεις των επαφών στο δίκτυο του Windows Live, αλλά ενημερώσεις και από τρίτα δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter και το Flickr. 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε