Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέος αντίπαλος για το iPad από την Viewsonic!

H View Sonic ανακοίνωσε το νέο tablet της, ViewPad 4.

Το νέο Viewpad 4 θυμίζει αρκετά smartphone παρά Tablet αφού η οθόνη αφής που διαθέτει είναι αρκετά μικρή για να είναι Tablet (4,1 ιντσες) ενώ διαθέτει και ειδική λειτουργία για τηλεφωνικές κλήσεις.

Το νέο Tablet της Viewsonic, διαθέτει στο εσωτερικό του έναν επεξεργαστή MSM-8255 της Qualcomm, χρονισμένος στο 1GHz, και η απόδοση του, σύμφωνα πάντα με την εταιρία είναι αρκετή για να παίξει βίντεο στα 720p.

Επίσης στο πίσω μέρος του ο χρήστης θα βρει μία κάμερα στα 5MP με λειτουργία autofocus και καταγραφή βίντεο στα 720p ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει ακόμα μία
κάμερα για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων.

Το λειτουργικό της συσκευής είναι το Android 2.3 (Gingerbread) ενώ ο browser της υποστηρίζει Flash 10.1 για να μπορεί να προβάλει χωρίς πρόβλημα όλες τις ιστοσελίδες.

Επιπλέον διαθέτει και μία έξοδο mini HDMI, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να το συνδέσει με μία HD τηλεόραση και να δει από εκεί  βίντεο και φωτογραφίες από τη συσκευή.

Τέλος το νέο ViewPad 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στα μέσα αυτού του έτους με την τιμή του για την ώρα να παραμένει άγνωστη.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε