Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Νέος φορτιστής για τα χειριστήρια του Playstation 3!

Μία νέα βάση από τη Sony που φορτίζει ταυτόχρονα δύο χειριστήρια για το Playstation 3

Πολλοί είναι χρήστες που έχουν παραπάνω από ένα χειριστήριο για το Playstation 3 για να μπορούν φυσικά, να παίζουν με τις ώρες με τους φίλους τους. Τόσο καιρό οι περισσότεροι είχαν πρόβλημα με τα χειριστήρια αφού όταν τέλειωναν οι μπαταρίες για να τα φορτίσει κάποιος θα έπρεπε να καλύψει και τις 2 θύρες USB ή να αγοράσει μία βάση αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης που φορτίζει δύο ή παραπάνω χειριστήρια ταυτόχρονα.

Μέχρι σήμερα πάντως η Sony φαίνεται πως δεν είχε κυκλοφορήσει μία τέτοια βάση για άγνωστους λόγους όμως τελικά μετά από τόσο καιρό αποφάσισε να ικανοποιήσει τους πελάτες της κυκλοφορώντας τη νέα ειδική βάσης φόρτισης για τα χειριστήρια DualShock 3.

To νέο DualShock 3 Charging Station μπορεί και φορτίζει ταυτόχρονα δύο DualShock 3 ή Sixaxis, ενώ παράλληλα στην Ιαπωνία αναμένεται να κυκλοφορήσει το χειριστήριο  DualShock 3 σε μπλε χρώμα.

Η νέα βάση αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 21 Απριλίου και θα κοστίζει κοντά στα 70$ και λίγο καιρό αργότερα θα το δούμε και στην αγορά της Αμερικής και της Ευρώπης.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε