Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το Netflix ετοιμάζει ταινία για το Hollywood!

Το Netflix ετοιμάζει ταινία για το Hollywood!

Η δημοφιλής ιστοσελίδα streaming, Netflix, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την πρώτη του κινηματογραφική ταινία μετά από συμφωνία με τη Weinstein Company.

Η νέα ταινία που θα δούμε τον Αύγουστο για πρώτη φορά ταυτόχρονα στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και στο Netflix θα είναι η συνέχεια του «Τίγρης και Δράκος» (Crouching Tiger, Hidden Dragon) του Ανγκ Λι και όλοι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να την δουν χωρίς επιπλέον χρέωση.
 
Το Netflix, έχει πάνω από 50 εκατ. συνδρομητές σε πάνω από 40 χώρες και ήδη έχει κυκλοφορήσει τις δικές του τηλεοπτικές παραγωγές με πιο γνωστή το πολιτικό θρίλερ «House of Cards», με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι ενώ τον Δεκέμβριο αναμένεται να δούμε μία δραματική σειρά σχετικά με τον ιταλό εξερευνητή Μάρκο Πόλο.
 
Μετά από το «Τίγρης και Δράκος» το Netflix ετοιμάζει κι άλλες παραγωγές ταινιών που θα κυκλοφορήσουν με αυτό το μοντέλο διανομής θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο οι απαιτήσεις των ταινιόφιλων έχουν αλλάξει όποτε θα πρέπει να αλλάξουν και οι παραδοσιακές μέθοδοι διανομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε