Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Nintendo Switch: Αυτή είναι η νέα κονσόλα της Nintendo

Nintendo Switch: Αυτή είναι η νέα κονσόλα της Nintendo

Η Nintendo παρουσίασε την νέα της υβριδική κονσόλα νέα γενιάς, Nintendo Switch, που μπορεί και μεταφέρει το παιχνίδι παντού.

Το Nintendo Switch είναι η νέα υβριδική κονσόλα νέας γενιάς της Nintendo η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σταθερή ή φορητή κονσόλα. Η κονσόλα διαθέτει μία ειδική βάση (Nintendo Switch Dock) η οποία μπορεί και το συνδέει με την τηλεόραση όμως όταν ο χρήστης το βγάλει από εκεί αμέσως μπαίνει σε portable mode επιτρέποντας στο χρήστη, πολύ εύκολα, να συνεχίσει το παιχνίδι του στο δρόμο ή αλλού.

Για την ώρα η Nintendo δεν έχει αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας όπως για παράδειγμα την ανάλυση της οθόνης ούτε για την αυτονομία της συσκευής. Επίσης η κονσόλα θα διαθέτει δύο αποσπώμενα χειριστήρια που κανονικά παραμένουν σταθερά στις πλευρές της οθόνης για να μπορεί να παίζει ο χρήστης στο δρόμο ενώ παράλληλα η Nintendo θα κυκλοφορήσει και άλλα χειριστήρια όπως είναι το Nintendo Switch Pro Controller, που θυμίζει εκείνο του Xbox.
 
 
 
Τα παιχνίδια του Nintendo Switch θα είναι σε μορφή καρτών τα οποία θα ονομάζονται Game Cards ενώ αναμένεται να δούμε μία μεγάλη ποικιλία τίτλων με την κυκλοφορία του.
Τέλος το νέο Nintendo Switch αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο σε τιμή που παραμένει ακόμα άγνωστη και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να πάρει παίχτες από το Xbox One και το Playstation 4 .

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε