Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Bill Gates μιλάει για τα νέα προϊόντα της Microsoft!

Ο Bill Gates μιλάει για τα νέα προϊόντα της Microsoft!

Νέο λειτουργικό και νέο tablet δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από τον πρώην πρόεδρο της Microsoft.

H Microsoft κυκλοφόρησε μία μικρή συνέντευξή του Bill Gates, στην οποία ο ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της εταιρείας, μιλάει για τα νέα Windows 8, τα Windows Phone 8 αλλά και τη νέα σειρά συσκευών Microsoft Surface.
 
Ο Bill Gates φανερά ενθουσιασμένος με τα νέα προϊόντα της εταιρίας χαρακτήρισε τα Windows 8 ένα «απολύτως κρίσιμο προϊόν» και συμπλήρωσε οτι το νέο λειτουργικό της Microsoft θα φέρει τα Windows στον κόσμο της αφής και των συσκευών χαμηλής ισχύος, δίνοντας έτσι στους χρήστες την καλύτερη εμπειρία χρήσης της συσκευής τους. 

Επίσης πιστεύει οτι οι ομοιότητες που υπάρχουν ανάμεσα στα Windows 8 και τα Windows Phone 8, θα βοηθήσουν τόσο τους χρήστες όσο και τους προγραμματιστές, ενώ σε βάθος χρόνου περιμένει να δει την εξέλιξη των δυο λειτουργικών σε μία ενιαία πλατφόρμα.

 
Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο το Microsoft Surface το οποίο μάλιστα το χαρακτήρισε «απίστευτο προϊόν» αφού μπορείς να έχεις ένα ακόμα καλύτερο tablet (μάλλον στο iPad αναφέρεται) που έχει ό,τι μπορεί να χρειαστείς από ένα PC….

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε