Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Mark Zuckerberg μας δείχνει το έξυπνο σπίτι του!

Ο Mark Zuckerberg μας δείχνει το έξυπνο σπίτι του!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Mark Zuckerberg, ολοκληρώνει ένα challenge που έχει βάλει  στον εαυτό του και μας το παρουσιάζει.

Για το 2016 ο στόχος του CEO του Facebook όπως είχε ανακοινώσει στην αρχή του έτους ήταν να δημιουργήσει έναν έξυπνο ψηφιακό βοηθό για το σπίτι του αλλά και για τη δουλειά.
Ο Mark Zuckerberg δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο μας παρουσιάζει το αποτέλεσμα των προσπαθειών που έκανε κατά τη διάρκεια του 2016 (συνολικά ξόδεψε περίπου 100-150 ώρες) και όπως φαίνεται είναι εντυπωσιακό.
Ο Jarvis, όπως ονομάζεται ο ψηφιακός βοηθός του Zuckerberg, μπορεί και τον βοηθά σε διάφορες λειτουργίες του σπιτιού, όπως για παράδειγμα να ανάψει ή να σβήσει τα φώτα, να ακούσει την αγαπημένη του μουσική, να ανοίξει την εξώπορτα και πολλά πολλά ακόμα.
Όπως είναι λογικό ο Jarvis είναι βασισμένος σε πολλά εργαλεία του Facebook και όπως φαίνεται ο Zuckerberg δεν έχει σκοπόνα μεταφέρει το δημιούργημα του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αλλά θα δώσει τον κώδικα σε όλους έτσι ώστε να βοηθήσει παρόμοια projects.

Για να δούμε τώρα πιο θα είναι το Challenge του Zuckerberg για το 2017

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε