Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι Anonymous διέρρευσαν απόρρητα δεδομένα της εταιρείας Zynga

Οι Anonymous διέρρευσαν απόρρητα δεδομένα της εταιρείας Zynga

Η εταιρία του δημοφιλούς παιχνιδιού Farmville μπήκε στο στόχαστρο των Anonymous.

Oι Anonymous φαίνεται πως διέρρευσαν απόρρητα δεδομένα στελεχών της εταιρείας Zynga και στις 5 Νοεμβρίου αναμένεται να δώσουν στη δημοσιότητα το κλειδί για το άνοιγμα των αρχείων που έκλεψαν.
 
Ήδη σύμφωνα με δηλώσεις τους έχουν μεταφορτώσει σε ιστοσελίδα δύο αρχεία το πρώτο αρχείο είναι 36Mb και το δεύτερο 412Mb.
 
Το μήνυμα που δημοσίευσαν οι hackers:
 
“Πελάτες της Zynga και χρήστες του Facebook, είμαστε οι Anonymous. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών οι Anonymous έβαλαν στο στόχαστρό τους την εταιρίας Zynga για την απαράδεκτη συμπεριφορά της εταιρίας στους εργαζομένους της.
Πιστεύουμε ότι αυτές οι ενέργειες της Zynga θα οδηγήσουν σε μαζικές απολύσεις περισσότερων από 1000 εργαζομένων και ετοιμάζει και νομικές αγωγές εναντίον όσων μιλήσουν στο κοινό σχετικά με αυτό το σχέδιο.
Επίσης, αν γίνει αυτό θα σημάνει το τέλος της αγοράς video games των ΗΠΑ, όπως τη γνωρίζουμε, αφού όλες αυτές οι θέσεις εργασίας θα αντικατασταθούν με άλλους εργαζόμενους όμως σε άλλες χώρες που βολεύουν οικονομικά.
Με ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε μετρητά να κάθεται στην τράπεζα πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν προσβολή για τον κόσμο και η συμπεριφορά εταιρειών, όπως η Zynga πρέπει να αλλάξει.
Οι Anonymous δεν θα μπορούσαν να επιτρέψουν να συμβεί αυτό και γι’ αυτό το λόγο αρχίζουν να διαρρέουν εμπιστευτικά έγγραφα της εταιρίας που επιβεβαιώνουν το σχέδιο αυτό”
 
Τέλος οι hackers δήλωσαν ότι σκοπεύουν να παρέχουν όλα τα παιχνίδια που έχουν αλιεύσει από τους servers τους, δωρεάν.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε