Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι fan της φωτογραφίας προτιμούν Google+

Οι fan της φωτογραφίας προτιμούν Google+

Οι περισσότεροι χρήστες του Google+ ασχολούνται με τη φωτογραφία

Μπορεί το Google+ να μην έχει ακόμα τους χρήστες που έχει το Facebook όμως αυτό δεν το κάνει αποτυχημένο μιας και πολλοί από τους εγγεγραμμένους χρήστες του, το χρησιμοποιούν φανατικά για να επεξεργάζονται και στη συνέχεια να ανεβάζουν φωτογραφίες…
 
Έτσι λοιπόν επαγγελματίες η ερασιτέχνες της φωτογραφίας, είναι εντυπωσιασμένοι με τις λειτουργίες, τον τρόπο αποθήκευσης (μεγαλύτερη ανάλυση από αυτές του Facebook) και τον τρόπο που εμφανίζονται οι φωτογραφίες αφού ο καθένας μπορεί να παρουσιάσει τη δουλειά του όπως θέλει.
 
Επιπλέον στο Google+ μπορεί κανείς να αποθηκεύσει φωτογραφίες πολύ μεγαλύτερες από εκείνες του Facebook. Συνεπώς αν κάποιος θέλει να ανεβάσει εικόνες σε πολύ υψηλή ανάλυση, στο δίκτυο αυτό έχει τη δυνατότητα να το κάνει.
Επίσης η λειτουργία των Google Hangouts χρησιμοποιείται πολύ για την οργάνωση συζητήσεων με θέμα φυσικά τη φωτογραφία, ενώ πολύ συχνά διοργανώνονται και σχετικά συνέδρια με θέμα τη χρήση του Google+ από επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους.

Από την πλευρά της η Google βλέποντας το ενδιαφέρον των χρηστών για τη φωτογραφία κάνει ό,τι μπορεί για να βελτιώσει τη χρήση του έτσι ώστε να διευκολύνει το κοινό αυτό προσθέτοντας νέες λειτουργίες και δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων. 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε