Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι νέοι υπολογιστές της Sony

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές της σειράς P της Sony ήρθαν για να μείνουν.

Τα νέα VAIO της σειράς P είναι πολύ ελαφριά, με νέα σχεδίαση, διαθέτουν επίσης GPS, ψηφιακή πυξίδα, ταχύμετρο, ενσωματωμένο σύστημα Everywair 3G, ευκρινή οθόνη και δεν έχουν τίποτα ν ζηλέψουν από ένα Smartphone.

Kυκλοφορoύν σε πολλά χρώματα και είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεστε όταν δεν βρίσκεστε σπίτι κι έχετε ανάγκη απ’ τον υπολογιστή σας.

Ζυγίζει κάτι παραπάνω απο 600 γραμμάρια και διαθέτει όλες τις δυνατότητες ενός πλήρους υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows.

Ο χειρισμός, του είναι εύκολος ακόμα κι αν στέκεστε όρθιοι ή περπατάτε.

Διαθέτει GPS και ψηφιακή πυξίδα για να βρίσκετε το δρόμο όπου κι αν βρίσκεστε ενώ το λογισμικό VAIO Location Search σας εμφανίζει το χάρτη της περιοχής, χωρίς ν’ απασχολεί τον διαδικτυακό σας browser.

Πρόκειται λοιπόν για το πρώτο notebook που έχει ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης, ο οποίος αντιδρά σε φυσικές κινήσεις και είναι σχεδιασμένο για εύκολο χειρισμό, με ένα βολικό στη χρήση πληκτρολόγιο για άνετη πληκτρολόγηση και μια φωτεινή.

Τέλος μπορείτε να το βρείτε σε 2 χρώματα (μαύρο και πορτοκαλί) και συμπληρώνεται από μια σειρά αξεσουάρ με ξεχωριστό στιλ, στα οποία περιλαμβάνονται μια διάτρητη θήκη από σιλικόνη κι ένας ιμάντας μεταφοράς.

Θα το βρείτε στην αγορά τον Ιούνιο του 2010.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε