Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Οι χάρτες της Google θα μας ενημερώνουν για τις διαθέσιμα parking

Οι χάρτες της Google θα μας ενημερώνουν για τις διαθέσιμα parking

Η Google αναβαθμίζει πολύ συχνά την υπηρεσία Google Maps προσθέτοντας νέες λειτουργίες οι οποίες έχουν ως σκοπό τους να διευκολύνουν τον χρήστη

 
Μετά λοιπόν τα σημεία ενδιαφέροντος, τις οδηγίες για το πως θα φτάσει κάποιος στο μέρος που θέλει, αλλά και την ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους η Google, προσθέτει ακόμα μία λειτουργία που θα αγαπήσουν πολλοί οδηγοί.
Ξεκινώντας αρχικά με μερικούς χρήστες στις ΗΠΑ, η υπηρεσία Google Maps, θα δίνει πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των parking όταν κάποιος χρήστης ζητήσει οδηγίες για να πάει σε μία περιοχή η οποία βρίσκεται κοντά σε σημεία ενδιαφέροντος όπως είναι τα μνημεία, τα μουσεία, τα αεροδρόμια, τα εμπορικά κέντρα και πολλά ακόμα.
Έτσι ο χρήστης, πατώντας το νέο εικονίδιο με το γράμμα “P” δίπλα από την διαδρομή που έχει βάλει θα μπορεί να δει τη διαθεσιμότητα των Parking η οποία θα κατηγοριοποιείται σε τρία επίπεδα (Limited, Medium και Easy).
Τέλος η υπηρεσία αν και αρχικά θα είναι διαθέσιμη σε μερικούς χρήστες στις ΗΠΑ, σιγά σιγά θα επεκταθεί σε όλους και μετά σε όλο τον κόσμο όπως έχει γίνει με τις περισσότερες υπηρεσίες της Google.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε