Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι χρήστες αφήνουν τα Mac για τα Surface;

Οι χρήστες αφήνουν τα Mac για τα Surface;

H Microsoft υποστηρίζει ότι εξαιτίας της απογοήτευσης των χρηστών με το νέο MacBook Pro έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις των υπολογιστών της

Δεν είναι μυστικό πλέον ότι η Microsoft έχει βάλει στο μάτι τους χρήστες της Apple και αυτό φαίνεται με την ανακοίνωση τόσο του Surface Book και του Surface, όσο και του Surface Studio. 
Μάλιστα η Microsoft υποστηρίζει ότι ο Νοέμβριος ήταν ο καλύτερος μήνας σε επίπεδο πωλήσεων για τα Surface προϊόντα της αφού οι προσφορές που υπήρχαν κατά την  Black Friday έδωσαν μεγάλη ώθηση στο Surface Pro 4.
Γι’ αυτό το λόγο η εταιρία υποστηρίζει ότι “περισσότεροι χρήστες στρέφονται πλέον από τους Mac στα Surface”, με βασική αιτία την απογοήτευση των χρηστών με το νέο MacBook Pro.

Εκτός όμως από αυτό η Microsoft μπαίνει ακόμα πιο πολύ στο παιχνίδι αφού μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 ξεκινά την κυκλοφορία του Surface Book σε περισσότερες χώρες όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Αυστρία, η Κίνα, η Γαλλία, η Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, η Ιαπωνία, η Ελβετία και η Μεγάλη Βρετανία

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε