Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Όλα όσα παρουσίασε η Sony στην E3

Όλα όσα παρουσίασε η Sony στην E3

H Sony λίγες ώρες πριν ανοίξει τις πόρτες της η E3 στο Los Angeles, παρουσίασε σε ένα πολύ ιδιαίτερο χώρο και με ξεχωριστό τρόπο, όλα όσα ετοιμάζει για το Playstation.

Για πρώτη φορά φέτος η E3, μεγαλύτερη έκθεση. video games στον κόσμο, αλλάζει και πλέον θα υποδεχτεί και επισκέπτες εκτός από τους εμπορικούς συνεργάτες και τους δημοσιογράφους που συνήθιζε να έχει καλεσμένους.
 
Εκτός όμως από την E3 φαίνεται πως και η Sony άλλαξε αφού η επίσημη παρουσίαση της μερικές ώρες πριν ξεκινήσει η έκθεση ήταν κάτι διαφορετικό (προς το καλύτερο) από αυτά που μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα η εταιρία.
Η παρουσίαση της Sony έγινε στο τεράστιο Shrine Expo Hall όπου η σκηνή του θεάτρου είχε προσαρμοστεί έτσι ώστε να μπορεί να συνδυάζεται άψογα το φυσικό και το ψηφιακό στοιχείο προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στους παρευρισκόμενους.
Η διάρκεια της παρουσίασης ήταν περίπου μία ώρα και χωρίς πολλά λόγια από στελέχη της εταιρίας μιας και τα παιχνίδια ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, παρουσίασε back to back με μοναδικό τρόπο, τα trailer από τα παιχνίδια περιμένουμε να δούμε στο Playstation μέσα στους επόμενους μήνες.
 
Πρώτο στη σειρά ήταν το Uncharted: The Lost Legacy, το νέο μέρος της γνωστής σειράς το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Στη συνέχεια πήραμε μία πρώτη γεύση από το expansion του Horizon: Zero Dawn που ετοιμάζει η Guerilla

Τη σκυτάλη πήρε το Days Gone, το οποίο μέσα από το νέο του trailer εντυπωσίασε πολλούς και έδωσε μία άλλη οπτική για το πως μπορεί να είναι ένα post-apocalyptic game.

Εκεί κάπου η Sony μας παρουσίασε την πρώτη της έκπληξη που δεν ήταν άλλη από το Monster Hunter World, που μετά από αρκετά χρόνια, επιστρέφει στο Playstation 4 στις αρχές του 2018.

Το επόμενο παιχνίδι είχε κάτι από τα παλιά και όπως ήταν λογικό ο κόσμος ξεσηκώθηκε. Ο λόγος για το ανανεωμένο Shadow of the Colossus που επιστρέφει μέσα στο 2018.

Παρουσίαση χωρίς εκρηκτική ατμόσφαιρα δεν γίνεται και γι’ αυτό το λόγο, το νέο Call of Duty: World War 2  είχε τη δική του μοναδική εμφάνιση στη σκηνή, η οποία γέμισε με εφέ και πυροβολισμού και μικρές έκρηξης.

Η Sony παρουσίασε και μερικούς πολύ ενδιαφέροντες τίτλους για το Playstation VR οι οποίοι δείχνουν ότι εταιρία επενδύει αρκετά και στο κομμάτι αυτό.

Όπως είναι λογικό τα καλά η Sony τα άφησε για το τέλος όπου είδαμε το νέο trailer του God of War.

Κι εκεί που νόμιζες ότι η παρουσίαση τέλειωσε ανακοινώνεται νέος αποκλειστικός τίτλος για το Playstation ο οποίος είναι της Insomniac κι έχει πρωταγωνιστή τον Spider-Man που θα τον δούμε να έρχεται μέσα στο 2017.

Η Sony φαίνεται ότι φέτος ποντάρει στα παιχνίδια και όχι σε κάποιο νέο hardware πράγμα που όπως φάνηκε άρεσε στον κόσμο αφού οι τίτλοι που αναμένονται στο Playstation μέσα στους επόμενους μήνες θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε