Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρουσιάστηκε κι άλλος αντίπαλος του iPad από τη Samsung!

Η Samsung παρουσίασε ακόμα ένα Tablet που θέλει να ανταγωνιστεί το iPad.

Στο Mobile World Congress που γίνεται αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη, η Samsung παρουσίασε το νέο της tablet που στην ουσία πρόκειται για την ανανεωμένη έκδοση του Galaxy Tab που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες στην ελληνική αγορά.

Η μεγάλη διαφορά και ταυτόχρονα το βασικό χαρακτηριστικό του νέου tablet της Samsung είναι, η τεράστια για τα δεδομένα των tablet πάντα, οθόνη των 10.1 ιντσών η οποία έχει ανάλυση 1280×800.

Το νέο Galaxy Tab 10.1 εκτός από την μεγάλη οθόνη του, είναι πολύ λεπτό αφού το πάχος του ίσα που αγγίζει τα 11 χιλιοστά.

Διαθέτει έναν διπύρηνο επεξεργαστή Tegra 2 με ταχύτητα στο 1GHz καθώς και 2 κάμερες μπροστά και πίσω, με ανάλυση 2MP και 8MP για την πραγματοποίηση βίντεο κλήσεων αλλά και για την λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Από άποψη συνδέσεων το νέο Galaxy Tab συνδέεται με 3G (21Mbps) και WiFi δίκτυα αλλά και με Bluetooth 2.1 με άλλες συσκευές.

Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι οτι η Google δεν επέτρεψε στη Samsung να παραμετροποιήσει το user interface που έχει το Android Honeycomb, με αποτέλεσμα το νέο Galaxy Tab να μοιάζει πολύ με το Tablet Xoom της Motorola.

Τέλος, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την τιμή καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε