Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πώς ένα νέο PC μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα σας

Πώς ένα νέο PC μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα σας

Αν το παλιό σας laptop, σας έχει γίνει ένας μικρός εφιάλτης γιατί έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που το αγοράσατε και πλέον ό,τι κάνετε είναι σε αργούς ρυθμούς μάλλον ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε λίγο…

 
Οι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν γίνει πολύ γρήγοροι και έντονοι, με αποτέλεσμα κάθε χρήστης να περνάει ένα μεγάλο μέρος της ημέρας του στο δρόμο ή γενικά έξω από το σπίτι.
 
Οι απαιτήσεις, όμως, της δουλειάς δεν τον αφήνουν να είναι offline, οπότε χρειάζεται έναν βοηθό ο οποίος δεν θα τον απογοητεύσει και ταυτόχρονα θα του προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, έτσι ώστε να αυξήσει την παραγωγικότητα αλλά και τη δημιουργικότητά του.

Ένα παλιό laptop δεν μπορεί πλέον να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της καθημερινότητας μιας κι επειδή έχει παλιώσει είναι αργό τόσο στο να ανοίξει όσο και στις επιδόσεις του ενώ παράλληλα η μπαταρία του δεν κρατάει πολύ με αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο φορητό…
 
 
Γι’ αυτό το λόγο, κάνουμε Refresh στο PC μας και παράλληλα και σε εμάς αφού με ένα νέο Windows premium device, όλα αλλάζουν. Για αρχή η φανταστική οθόνη υψηλής ευκρίνειας που διαθέτει κάθε μία από τις Windows premium devices είναι τόσο ελκυστική, με εκπληκτικά χρώματα που θα σε κάνουν να μην θες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, κάνοντας τις εικόνες και τα βίντεο ακόμα πιο απολαυστικά.
 
Παράλληλα οι επιδόσεις του θα κάνουν τη δουλειά σου, να ανέβει σε άλλο επίπεδο αφού οι SSD και ο 6ης γενιάς επεξεργαστής που διαθέτουν τα κάνει 10 φορές πιο γρήγορα και κυριολεκτικά δεν πρόκειται να κολλήσουν πουθενά και σε τίποτα.
 
 
Για τους πιο δημιουργικούς και αρτίστες, όλα τα Windows premium devices έχουν οθόνη αφής η οποία υποστηρίζει γραφίδα που, σε συνδυασμό με την λειτουργία Windows Ink, τους επιτρέπει να κρατούν σημειώσεις απευθείας στον υπολογιστή ή ακόμα να ζωγραφίσουν και να σχεδιάσουν τις ιδέες τους όπου και αν βρίσκονται.
Για να αποθηκεύουν αυτά αλλά και όλα τα απαραίτητα αρχεία τους, έχουν έως και 5GB δωρεάν διαθέσιμου χώρου στο Microsoft Cloud.
 
Επίσης, η αναδιπλούμενη οθόνη 360 μοιρών επιτρέπει (στις συσκευές που τη διαθέτουν) να μετατρέπονται πανεύκολα, με ένα απλό γύρισμα της οθόνης, από laptop σε ένα μεγάλο tablet ή οθόνη παρουσίασης και ψυχαγωγίας.
Επιπλέον, με τη χρήση του Windows Edge, η περιήγηση αλλάζει, αφού πλέον μπορείτε να γράψετε, να σχεδιάσετε και να κρατάτε σημειώσεις απευθείας επάνω στις ιστοσελίδες.
 
Εκτός όμως από το λεπτό σχεδιασμό τους, τα Windows premium devices, επειδή είναι σχεδιασμένα για να τα έχεις μαζί σου όπου και αν βρίσκεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι πολύ ελαφριά και διαθέτουν μεγαλύτερη διάρκεια αυτονομίας η οποία είναι αποτέλεσμα της μεγάλης μπαταρίας τους αλλά και του νέου έξυπνου επεξεργαστή 6ης γενιάς που διαθέτουν ο οποίος μπορεί και καταλαβαίνει πότε χρειάζεται να καταναλώσει περισσότερη ή λιγότερη ενέργεια.
 
 
Α! Και μην ξεχνάτε: Με την ειδική λειτουργία Windows Hello, ο υπολογιστής σας μπορεί να ξεκλειδώσει, αναγνωρίζοντας απλώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας ή το δακτυλικό σας αποτύπωμα κι έτσι πλέον δεν θα πρέπει να θυμάστε πολύπλοκους κωδικούς για να κάνετε login.
 
 
Τα Windows premium devices, οι συσκευές που δημιούργησαν η HP, η DELL, η Asus και η Lenovo, είναι είδικα σχεδιασμένες για να μπορούν να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης όπου και αν βρίσκεστε.
 
Παρακάτω μπορείτε να δέιτε τα 4 πρώτα Windows Premium devices:  
 
Το HP Spectre x360 13

 
Το Lenovo Yoga 900

 
ASUS Zenbook UX305CA
 
Dell XPS 13 9350

 
Με ένα από αυτά τα νέα PC μπορεί να αλλάξουν πολύ εύκολα οι ρυθμοί και η απόδοση σας κάθε μέρα τόσο στη δουλειά στο δρόμο ή και στο σπίτι.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε