Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Προσφέρει δωρεάν καφέ στα starbucks δίνοντας τον αριθμό της κάρτας του!

Ένας χρήστης αποφάσισε να διαθέσει σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου τον αριθμό της κάρτας του στα Starbucks για να πιει όποιος θέλει καφέ δωρεάν…

Είναι γνωστό οτι τα Starbucks δίνουν σε κάθε πελάτη μία προπληρωμένη κάρτα την οποία την χρησιμοποιεί για να αγοράσει καφέ από το κατάστημα.

Ο mobile developer Jonathan Stark που αποφάσισε να υλοποιήσει μία τρελή ιδέα κι έδωσε σε ολόκληρο τον κόσμο τον αριθμό της δικής του κάρτας για να τη χρησιμοποιήσει όποιος θέλει.

Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει καφέ δωρεάν από τα Starbucks, αν έχει λεφτά η κάρτα, καθώς και να προσθέσει κάποια λεφτά σε αυτή.

Ο Stark με αυτό τον τρόπο, θέλει να αποδείξει οτι οι άνθρωποι είναι κατά βάση καλοί, ακόμα και όταν τους καλύπτει η ανωνυμία του διαδικτύου αλλά και ενός τεράστιου δικτύου καταστημάτων σε ολόκληρη την Αμερική.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι διακυμάνσεις στο χρηματικό ποσό που υπάρχει στην κάρτα του είναι μεγάλες, αφού έχουν  υπάρξει φορές που η κάρτα είχε έως και $200 ενώ φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές το υπόλοιπό ήταν μηδενικό.

Όποιος χρήστης θέλει να παρακολουθήσει την κάρτα του stark δεν έχει παρά να τον ακολουθήσει στο Twitter Account.

Τέλος η κάρτα αυτή δυστυχώς δεν δουλεύει στα ελληνικά Starbucks αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να συνέβαινε κάτι παρόμοιο κι εδώ…

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε