Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Προτάσεις για δραστηριότητες από τους ανθρώπους του Facebook !

Προτάσεις για δραστηριότητες από τους ανθρώπους του Facebook !

Το Facebook αναμένεται να ενσωματώσει μία νέα λειτουργία στα events έτσι ώστε να εμφανίζονται στους χρήστες, προτάσεις από τους ανθρώπους του Facebook και όχι απευθείας από τον αλγόριθμο του δημοφιλούς κοινωνικού δίκτυου

Τα “Featured Events” , όπως θα ονομάζεται η νέα υπηρεσία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου είναι  η εξέλιξη του χαρακτηριστικού “Events” που υπάρχει ήδη στο Facebook και σκοπεύει να προτείνει διάφορες δραστηριότητες και προορισμούς, που έχουν επιλέξει και προτείνουν άλλοι χρήστες του Faceboook.
Έτσι η ειδική ομάδα που έχει αναλάβει τα Featured Events του Facebook θα διαλέγει μερικές από τις καλύτερες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του κόσμου, και στη συνέχεια αυτές θα προτείνονται σε χρήστες μέσα από το NewsFeed.
Φυσικά για να μπορέσει κάτι τέτοιο να γίνει πολύ δύσκολο και θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να λειτουργήσει καλά η νέα υπηρεσία και γι’ αυτό το λόγο αρχικά θα είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες πόλεις των ΗΠΑ και αποκλειστικά για χρήστες συσκευών με iOS.
Στον υπόλοιπο κόσμο και φυσικά για τους χρήστες στην Ελλάδα ακόμα παραμένει άγνωστο αν και πότε θα γίνει διαθέσιμη η νέα υπηρεσία αυτή.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε