Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρόταση αγοράς. Οι καλύτερες παιχνιδομηχανές!

Οι καλύτερες προσφορές που μπορείτε να βρείτε στις παιχνιδομηχανές και τα αξεσουάρ τους!

Για σήμερα διαλέξαμε για σας τις καλύτερες παιχνιδομηχανές, παιχνίδια αλλά και αξεσουάρ στις πιο οικονομικές τιμές!

Διαβάστε τις δυνατότητες κάθε κονσόλας και διαλέξτε ποια ταιριάζει σε εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

PS3

To Playstation 3 με νέο πιο κομψό και λεπτό σχεδιασμό. Διαθέτει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 250GB για ακόμα περισσότερη αποθήκευση παιχνιδιών, μουσικής, φωτογραφιών και βίντεο, αλλά και παιχνιδιών μέσω του PlayStation Network, καθώς και trailers και demos. Τέλος συνεχίζει να προσφέρει τις κορυφαίες λειτουργίες των υπαρχόντων μοντέλων, όπως τη δυνατότητα απόλαυσης της υψηλής ευκρίνειας μέσω ταινιών και παιχνιδιών από δίσκους Blu-ray (BD), αλλά και άφθονου περιεχομένου και υπηρεσιών μέσω του Playstation Νetwork.

Ps3+Buzz+Buzzers
339€
www.kotsovolos.gr

Η κονσόλα της Sony με δώρο το πρώτο παιχνίδι παιχνίδι ερωτήσεων που είναι εξ ολοκλήρου μεταφρασμένο στα ελληνικά. Μαζί έρχονται και τα 4 χειριστήρια-Buzzers του παιχνιδιού.

PlayStation 3 Slim 250GB – Παιχνιδομηχανή & Killzone 2 & Infamous & Sony DualShock 3
369€
www.multirama.gr

Η παιχνιδομηχανή με δώρο 1 επιπλέον χειριστήριο και 2 απο τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, το killzone2 και το infamous σε τιμή απίστευτη.

Wii

Ένας διαφορετικός τρόπος για να παίζετε με τα παιχνίδια σας! Ξεχάστε ό,τι έχετε δει μέχρι τώρα στα videogames γιατί το Wii προσφέρει μια νέα εμπειρία στο gaming χρησιμοποιώντας όλη την κίνηση του σώματος και όχι μόνο τα δάχτυλά σας όπως με τα συνηθισμένα παιχνίδια. Συνδέεται  με το Internet, περιλαμβάνει 512ΜΒ μνήμης, δύο θύρες USB 2.0 καθώς και ενσωματωμένες δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης μέσω Wi-Fi. Επιπλέον υπάρχει και μια θύρα επέκτασης της εσωτερικής μνήμης του συστήματος, η οποία δέχεται SD memory card. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή της κονσόλας, έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και να “στεγάζει” όλο το hardware σε ένα πολύ μικρό σώμα.

Nintendo Wii Console White + Wii Sports Bundle
189€
www.e-shop.gr

Η πρωτοποριακή κονσόλα της Nintendo με δώρο το συναρπαστικό παιχνίδι σπορ Wii sports.

Xbox 360

Το Xbox 360 διαθέτει 3 πανίσχυρους επεξεργαστές που είναι ικανοί να προσφέρουν την καλύτερη high definition εμπειρία και σε ανάλυση 1080p με κινηματογραφική απεικόνιση 16:9, anti-aliasing για ομαλότερη εικόνα, πλήρη ήχο surround και έξοδο HDMI για αναβαθμισμένη αναπαραγωγή DVD. Διαθέτει σκληρό δίσκο 120 GB για να αποθηκεύετε παιχνίδια αλλά και μουσική,βίντεο και εικόνες. Η πρόταση της Microsoft για τις παιχνιδομηχανές.

Xbox 360 Halo Ultimate Elite Bundle
279€
www.public.gr

Το Χbox360 μαζί με 2 παιχνίδια δράσης, το Halo 3 και το Halo dst θα σας προσφέρει ώρες ατελείωτης δράσης τις μέρες των χριστουγέννων.

XBOX 360 Super Elite +Modern Warfare 2
316€
www.electroworld.gr

Το Χbox360 μαζί με το πολυαναμενόμενο παιχνίδι δράσης, Modern warface 2 θα σας καθηλώσει για ώρες μπροστά στην οθόνη.

PSP3000 – PSPGO

Το PSP 3000 έxει LCD οθόνη υψηλής αντίθεσης, ενσωματωμένο μικρόφωνο, μικρό βάρος και  σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια, να ακούτε μουσική και να βλέπετε ταινίες μέσω UMD
Επιπλέον, περιλαμβάνει σύνδεση Video Out που σας δίνει τη δυνατότητα προβολής των ταινιών, των φωτογραφιών και των παιχνιδιών στην τηλεόραση.Τέλος διαθέτει και ασύρματο δίκτυο για να παίζετε δικτυακά όπου και αν είστε.

Tο PSP go έχει οθόνη 3.8 ιντσών, 16 GB εσωτερικής μνήμης flash, Bluetooth υποστήριξη και είναι 43% ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του (PSP-3000). Βασίζεται αποκλειστικά σε downloaded ψηφιακό περιεχόμενο, αφού δεν έχει υποδοχή για δισκάκια. Το PSP go δεν αντικαθιστά το PSP-3000, αφού οι δίσκοι UMD θα συνεχίσουν να πωλούνται, παράλληλα με τις downloadable ψηφιακές εκδόσεις τους .

Console PSP 3000+God Of War+Ridge Racer 2
180€
www.electroworld.gr

Το απόλυτο μηχάνημα φοριτής ψυχαγωγίας μαι με 2 από τους καλύτερους τίτλους παιχνιδιών σε μία καταπληκτική προσφορά

Nintendo DS

Το Nintendo DSi μπορείτε να παίξετε με πάνω από 1000 τίτλους αλλά και να αγοράσετε on-line παιχνίδια (DSiWare) που αποθηκεύονται άμεσα στην κονσόλα σας. Μπορείτε επίσης να τραβάτε, και να μοιράζεστε φωτογραφίες με τους φίλους σας, ή να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική. Τέλος διαθέτει ενσωματωμένες δυνατότητες Internet, οθόνη 3.25 ιντσών. Ιδανικό για όλους όσους θέλουν να διασκεδάζουν όπου και να βρίσκονται.

Console Nintendo DS Black +Pokemon Diamond
149€
www.kotsovolos.gr

Η βολική συσκευή της Nintendo τώρα μαζί με ένα παιχνίδι δώρο.

Accessories
Thrustmaster T-X3 Charge USB (PS3)
34.90€
www.plaisio.gr

Πολύ βολικός φορτιστής για τα χειριστήρια του Ps3 αφού σας επιτρέπει να φορτίσετε ταυτόχρονα 2 χειριστήρια ακόμα και όταν η κονσόλα είναι κλειστή κι έτσι να μην ξεμένετε απο μπαταρία ποτέ.

FragFX v.2 (ps3)
45€
www.plaisio.gr

Το χειριστήριο Frag FX2 για το Playstation 3 σας δίνει την αίσθηση μοναδικού gaming απογειώνοντας την απόδοσή σας σε κάθε παιχνίδι. Έχει τη δυνατότητα προγραμματισμού των πλήκτρων του και σας επιτρέπει να κινείστε σαν να βρίσκεστε μέσα στο παιχνίδι.

USB Camera (psp)
49.99€
www.kotsovolos.gr

Η USB Cam σας δίνει τη δυνατότητα να τραβάτε φωτογραφίες και videos. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, ενώ έχει και ειδικό λογισμικό για την επεξεργασία των πολυμέσων που δημιουργείτε. Τέλος αν βρίσκεστε σε Wi-Fi σημείο, έχει τη δυνατότητα να ανεβάζει τις φωτογραφίες του στο δίκτυο.

Logitech Wheel G27 Racing
327€
www.pixmania.gr

Η τιμονιέρα Logitech G27 Racing Wheel έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την πιο ρεαλιστική προσομοίωση, τόσο σε PC όσο και στο PLAYSTATION 3. Έχει ένα ιδιαίτερα ισχυρό μηχανισμό που μεταφέρει με ακρίβεια την απόκριση του εικονικού μας αυτοκινήτου στο δερμάτινο τιμόνι (η επένδυση του είναι ραμμένη στο χέρι!) Έτσι μπορείτε να νιώσετε στα χέρια σας την απώλεια πρόσφυσης, τη μετατόπιση του κέντρου βάρους, αλλά και την αίσθηση της επιφάνειας τού δρόμου. Το καλύτερο δώρο για τους λάτρεις των racing games.

SpeedLink Quad Charger for Wii
40€
www.multirama.gr

Αυτή η βάση φόρτισης για τα χειρηστίρια του Wii σας επιτρέπει να φορτίσετε 4 χειριστήρια Wii ταυτόχρονα.

XBOX360 POINTS CARD 4200 POINTS
50€
www.e-shop.gr

Η κάρτα πόντων για το Xboxlive σας επιτρέπει να κατεβάσετε απο τον δικτυακό τόπο της Microsoft, νέο υλικό για την αγαπημένη σας κονσόλα.

Προτείνουμε:

Για όσους θέλουν να ζούν το παιχνίδι, αλλα κυρίως να διασκεδάζουν μέχρι τεικής πτώσης με τους φίλους σε ατελείωτες ώρες gaming τότε το Wii είναι αυτό που ψάχνετε για αυτά τα Χριστούγεννα.

Το Ps3 και το Xbox360 απευθύνονται κυρίως σ’ όσους θέλουν απίστευτα γραφικά και υψηλής ευκρίνειας ψυχαγωγία.

Το Psp και το Nintendo Ds lite απευθύνονται σε όσους είναι όλη μέρα στο δρόμο και θέλουν να παίζουν όπου και να βρίσκονται.

Shopping Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε