Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ψεύτικη διαφήμιση του James Bond σε κυβερνητική ιστοσελίδα του Ηνωμένου Βασιλείου

Ψεύτικη διαφήμιση του James Bond σε κυβερνητική ιστοσελίδα του Ηνωμένου Βασιλείου

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν δίνει εξηγήσεις σχετικά με μια ψεύτικη διαφήμιση εργασίας που έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα Direct.gov, στον τομέα προσφοράς εργασίας.

Η ψεύτικη διαφήμιση, η οποία υποτίθεται ότι προέρχεται από την υπηρεσία “Secret Intelligence Service” αναζητά έναν ειδικό στην “κατάρριψη στόχων”, ο οποίος θα πρέπει να ταξιδέψει σε διάφορες χώρες με σκοπό την «εξάλειψη» ορισμένων ατόμων, δηλαδή με άλλα λόγια αναζητούν έναν “James Bond”.
 
Στη διαφήμιση αναφέρεται ότι θα του παρασχεθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένων διαβατηρίων, ειδικών ρολογιών και διαφόρων άλλων gadgets που χρησιμοποιούν οι μυστικοί πράκτορες.
 
Η σελίδα τέθηκε εκτός λειτουργίας αλλά η κυβέρνηση δεν απολογήθηκε ποτέ για το συμβάν. Καμία υπηρεσία δεν έχει αναφέρει κάτι σχετικά με το πώς μπόρεσε κάποιος να δημοσιεύσει μια τέτοια διαφήμιση.
 
Και εδώ τίθεται το ερώτημα σχετικά με το πόσο ασφαλή είναι τα συστήματα ελέγχου της κυβέρνησης, όσον αφορά την εξωτερική πρόσβαση από hackers ή την εσωτερική από κάποιον φαρσέρ. Πάντως ένα είναι σίγουρο, η στάση της κυβέρνησης δεν εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη στους πολίτες!
 
Διαβάστε περισσότερα στο Secnews.gr

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε