Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Saints Row: The Third Review

Το Newsit πήρε στα χέρια του τον πολυαναμενόμενο τίτλο της THQ, Saints Row: The Third.

To Saints Row: The Third, μεταφέρει τον παίχτη έξω από το Stilwater, όπου εξελίσονταν οι
προκάτοχοί του και τον πηγαίνει στο Steelport όπου εκει κυρίαρχες είναι οι τρεις ντόπιες συμμορίες, πράγμα που σίγουρα θα αλλάξει αφού ως αρχηγός των Third Street Saints δεν πρόκειται να κάτσει με σταρομένα χέρια..

Το παιχνίδι ξεκινάει με μία εύκολη, σχετικά, εισαγωγική αποστολή στην οποία ο παίχτης βλέπει πως φεύγει από το Stilwater για να πάει στην νέα πόλη.

Φυσικά το επόμενο και ένα από τα πιο ωραία βήματα στο Saints Row και είναι άλλο από τη δημιουργία του χαρακτήρα του, στην οποία ο παίχτης έχει πάρα πολλές επιλογές οι οποίες σίγουρα θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Στο Saints Row The Third το πως θα επιλέξει ο παίχτης την εμφάνιση του χαρακτήρα του, παίζει σημαντικό ρόλο σε ολόκληρο το παιχνίδι, από το πως θα είναι σώμα του μέχρι τα ρούχα και τα οχήματα του.

Το παιχνίδι μπορεί να μην έχει κανένα ίχνος ρεαλισμού ό΄όμως είναι απλά εθιστικό μιας και ο παίχτης μπορεί να κάνει ο,τι θέλει, όποτε θέλει, χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Έτσι αν για κάποιο λόγο βαριέται να παίξει την βασική αποστολή μπορεί κάλλιστα να βρει κάποια από τις πάρα πολλές παράπλευρες παρανοϊκές, αποστολές ή να κάνει βόλτες με το αμάξι, το αεροπλάνο, το ελικόπτερο ή το σκάφος του στην πόλη.


 
Πάντως ένα είναι σίγουρο, οτι και να κάνει θα του αποφέρουν κέρδη σε λεφτά και respect με τα οποία στη συνέχεια ο παίχτης μπορεί να αναβαθμίσει το χαρακτήρα του και να αγοράσει διάφορα κτίρια στην πόλη,

Επίσης όταν ολοκληρώνονται διάφορες αποστολές ξεκλειδώνονται νέα οχήματα τα οποία αποκτά στο garage του ο παίχτης και με τα οποία σίγουρα μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημιές.

Ο ήχος του παιχνιδιού είναι πολύ καλός αν εξαιρέσεις τις κακές κουβέντες που ακούγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, από τα στόματα κάποιων χαρακτήρων του παιχνιδιού ενώ και το soundtrack που ακούγεται μέσα από τα ραδιόφωνα των οχημάτων είναι απλά φανταστικό και ικανοποιεί ακόμα και τα πιο παράξενα γούστα.

Τα γραφικά του παιχνιδιού μπορεί να μην τόσο εκπληκτικά όσο του Uncharted 3 όμως σίγουρα δεν είναι καθόλου άσχημα για να περάσεις την ώρα σου παίζοντας χωρίς κάτι να σου χαλάει την αισθητική. Η πόλη είναι καλοσχεδιασμένη, γεμάτη ουρανοξύστες και loft ενώ ο κόσμος και τα αυτοκίνητα δεν σταματάνε να γεμίζουν τους δρόμους.

Επίσης το Saints Row: The Third επιτρέπει στον παίχτη να παίξει και online όλες τις αποστολές μαζί με άλλους παίχτες απλά κάνοντάς τους invite

Τέλος το παιχνίδι μας άφησε μία πολύ καλή εντύπωση και περάσαμε πολλές ώρες κολλημένοι στην τηλεόραση κάνοντας βόλτες με τα φτιαγμένα αυτοκίνητα μας και διαλύοντας οτι υπήρχε στο δρόμο αν είχε λίγο πιο συγκροτημένο story line θα ήταν ακόμα  καλύτερο.

Το παιχνίδι φυσικά δεν έχει κανένα ίχνος αληθοφάνειας και φυσικά δεν η ΤΗQ δεν είχε ποτέ κάτι τέτοιο στο μυαλό της.

Γενικά:

  • Format: PS3, Xbox 360, PC
  • Εκδότης: THQ
  • Διανομή: Zegetron
Βαθμολογία: 8.5

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε