Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Σε λίγες μέρες έρχεται το νέο μουσικό κατάστημα της!

Η Google ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον ανταγωνιστή του iTunes.

Η Google είναι επιτέλους έτοιμη να αποκαλύψει σε μερικές μέρες το νέο της μουσικό κατάστημα, το οποίο θα ονομάζεται Google Music Store και αναμένεται να συνδεδεμένο με το κοινωνικό δίκτυο της εταιρίας, το Google+.

Το νέο Google Music Store ελπίζει θα αποτελέσει έναν άμεσο ανταγωνιστή του iTunes, ενώ δεν αποκλείεται να επηρεάσει και την αγορά τους χρήστες που χρησιμοποιούν υπηρεσίες όπως το Spotify.

Για την ώρα η εταιρία προσφέρει στους χρήστες της κάποια κομμάτια για download μέσα από ένα blog μουσικής της ενώ παράλληλα έχει διαθέσει σε μερικούς χρήστες μία δοκιμαστική έκδοση του Google Music Locker το οποίο τους προσφέρει  20GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για να δημιουργήσουν έναν cloud-based μουσικό κατάλογό και να ακούνε μουσική όπου και αν βρίσκονται.

Ο λόγος που η Google δεν είχε ανοίξει τόσο καιρό το νέο της διαδικτυακό κατάστημα ήταν επειδή προσπαθούσε να εξασφαλίσει συνεργασίες με όλες τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες.

Τέλος, η παρουσίαση του νέου Google Music Store αναμένεται να παρουσιαστεί στις 16 Νοεμβρίου σε ένα event που ετοιμάζει η Google, με τίτλο «These Go to Eleven» και για το οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί κάποια περισσότερα στοιχεία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μία φωτογραφία που διέρρευσε από το πως θα είναι το περιβάλλον του νέου διαδικτυακού καταστήματος.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε