Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

SSX review

Το Newsit πήρε στα χέρια του, το νέο παιχνίδι της Electronics Arts, SSX 

Η πέμπτη έκδοση της σειράς SSX έφτασε και η ΕΑ, ξαναφέρνει τους γνωστούς αγαπημένους χαρακτήρες για να ζήσουμε μαζί την πιο επική περιπέτεια αν και στο παιχνίδι αυτό το σενάριο δεν έχει και πολύ σημασία.
 
Έτσι λοιπόν έχουμε μία ομάδα από snowboarders που γυρνάνε όλο τον κόσμο με σκοπό να, κατέβουν πρώτοι τα πιο επικίνδυνα βουνά που υπάρχουν κάνοντας φυσικά τα πιο ακραία κόλπά που μπορεί να φανταστεί κανείς. 
 
Μην παραξενευτείτε λοιπόν αν τους δείτε να κάνουν grind στο Σινικό Τείχος της Κίνας, ή να πηδάνε πάνω από εγκαταλελειμμένους πυρηνικούς αντιδραστήρες, αφού το SSX είναι γεμάτο με τέτοιες εκπλήξεις. 
 
Κάθε βουνό είναι μοναδικό και προσφέρει στον παίκτη αμέτρητα μέρη για να κάνει τα κόλπα του ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα πρέπει να προσέχει τις κινήσεις του για να αποφύγει τα διάφορα εμπόδια όπως για παράδειγμα βράχια, ελικόπτερα και πολλά ακόμα,  που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της κούρσας του.
 

Βασικό στοιχείο λοιπόν του παιχνιδιού δεν είναι άλλο από τα απίστευτα και απανωτά κόλπα που μπορεί να κάνει ο παίκτης τόσο με τα κουμπιά όσο και με τους μοχλούς του χειριστηρίου. Εκεί όμως που κάνει τον καλό παίχτη να ξεχωρίσει είναι τα combos τα οποία άλλωστε του δίνουν και μεγάλα score.
 
Ένα ακόμα νέο στοιχείο του SSX, είναι το Survive it, το οποίο δοκιμάζει τις ικανότητες του παίχτη στο να επιβιώσει από μία θανάσιμη πίστα στην οποία το παιχνίδι βρίσκει πολλούς τρόπους για να τον σκοτώσει, όπως χιονοστιβάδες, πολικές θερμοκρασίες, βράχια και πολλά άλλα τα οποία ο παίχτης τα αντιμετωπίζει φορώντας τον ειδικό εξοπλισμό ή απλά ξεπερνώντας τα.
 

Επίσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το RiderNet παρακολουθεί την πρόοδό του παίχτη αλλά και των φίλων του, ενημερώνοντας τον για τα σκορ και τα κατορθώματα τους και κάπως έτσι του δίνει νέα challenges για να τους ανταγωνιστεί.
 
Το Multiplayer στο SSX είναι με τη μορφή Global Events, τα οποία ενημερώνονται συνέχεια με νέες προκλήσεις οι οποίες είναι διαθέσιμες σε όλους τους παίχτες.
 

 
Τα γραφικά του SSX είναι πολύ καλά κι έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο στυλ που έχει ο κάθε χαρακτήρας, ενώ ο ήχος και φυσικά το soundtrack του παιχνιδιού δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο…
 
Πρόκειται για ένα πολύ καλό video game που σίγουρα πρέπει να αποκτήσουν όλοι οι φανατικοί του είδους μιας και είχαμε να δούμε πάρα πολύ καιρό κάτι παρόμοιο και τόσο καλοδουλεμένο.
 
Γενικά:
  • Format: PS3, Xbox 360
  • Εκδότης: Electronic Arts
  • Διανομή: CD Media
Βαθμός: 8.5

  

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε