Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην πρώτη θέση με διαφορά o Ιnternet Explorer

Στην πρώτη θέση με διαφορά o Ιnternet Explorer

O Internet Explorer κυριαρχεί στην αγορά με ποσοστό 55.14% 

Τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα της Net Applications για τον Ιανουάριο του 2013 έδειξαν ότι ο Internet Explorer 10, η τελευταία έκδοση του προγράμματος περιήγησης της Microsoft, αυξάνει με αργούς ρυθμούς το μερίδιο του στην αγορά. Όμως άλλο είναι το στοιχείο της έρευνας που την κάνει σημαντική.
 
Ο Internet Explorer κατέχει επί του παρόντος την πρώτη θέση στο μερίδιο αγοράς των προγραμμάτων περιήγησης παγκοσμίως με 55.14%, ενώ το δημοφιλές Firefox της Mozilla καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με μερίδιο 19.94%. Τρίτος είναι ο Google Chrome με μερίδιο αγοράς 17.48%.
 
Όπως δημοσιεύτηκε, ο Internet Explorer 8.0 ήταν το πρώτο πρόγραμμα περιήγησης στην αγορά για τον Ιανουάριο με μερίδιο 23.54%, ενώ ο Internet Explorer 9.0 κατέκτησε τη δεύτερη θέση με 20,93%.
 
Συγκλονιστικό είναι και το στοιχείο που δείχνει ότι ο Internet Explorer 6.0 παραμένει δημοφιλής με μερίδιο αγοράς 6.69%, γεγονός που το καθιστά το πέμπτο πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στην αγορά των φυλλομετρητών ιστοσελίδων (browsers).

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε