Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Στις 27 Οκτωβρίου η Apple παρουσιάζει τα νέα MacBook Pro!

Στις 27 Οκτωβρίου η Apple παρουσιάζει τα νέα MacBook Pro!
Η Apple έστειλε, κι επίσημα πλέον, προκλήσεις για την παρουσίαση που ετοιμάζει στις 27 Οκτωβρίου επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει τα νέα ανανεωμένα MacBook Pro και τους iMac.
 

 

Με την πρόσκληση να γράφει “hello again” η Apple μας παραπέμπει στην παρουσίαση του πρώτου Mac το 1984  ο οποίος παρουσιάστηκε με τη λέξε “hello”.
Είναι γεγονός ότι η Apple έχει να παρουσιάσει και φυσικά κατά συνέπεια να ανανεώσει την σειρά των υπολογιστών της πάνω από ένα χρόνο πράγμα που όπως φαίνεται ετοιμάζεται να κάνει στην ειδική παρουσίαση που ετοιμάζει στις 27 Οκτωβρίου.
Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η εταιρία θα ανακοινώσει (ίσως ακόμα και χωρίς να κάνει κάποιο επίσημο event) τη νέα σειρά MacBook Pro και MacBook Air αλλά και τους νέους ανανεωμένους iMac.
Οι φήμες θέλουν μέχρι σήμερα τα νέα MacBook Pro να έχουν λεπτότερο και ελαφρύτερο σχεδιασμό όπως το νέο MacBook, ενώ παράλληλα θα προσθέσει μία νέα OLED οθόνη αφής η οποία θα βρίσκεται πάνω από το πληκτρολόγιο στην θέση των “F” πλήκτρων η οποία θα προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εφαρμογής.
Εκτός από την νέα OLED οθόνη αφής, η Apple αναμένεται να προσθέσει στα νέα MacBook Pro θύρες USB-C και Thunderbolt 3 ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε ή μάλλον να μην δούμε συμβατικές θύρες USB όπως έγινε με την θύρα των ακουστικών στo iPhone 7
Η παρουσίαση της Apple θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου στις 20.00 ώρα Ελλάδος και για την ώρα η Apple δεν έχει δώσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε στην παρουσίαση (ούτε και πρόκειται να μας δώσει)…

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε