Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Συνέδριο για το Facebook και για νέες αλλαγές!

Σήμερα ξεκινάει στο San Francisco το f8 ή αλλιώς το συνέδριο για τους προγραμματιστές του Facebook και θα ανακοινωθεί η δημιουργία του like κουμπιού για όλο το web.

Το like button ή link αντίστοιχα θα λειτουργεί όπως λειτουργεί μέχρι τώρα για να κάνετε like ένα post αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς όπως τα Fan pages.

Αν σκοπεύετε λοιπόν να γίνετε fan του Newsit στο Facebook, για να έχετε ακόμα μια ευκαιρία να κερδίσετε στον μεγάλο διαγωνισμό για το iPad, θα δείτε ότι το κουμπί που έγραφε “Become a Fan” εξαφανίστηκε.

Απο σήμερα το Facebook αλλάζει και πλέον αναγνωρίζει από μόνο το είδος κάθε σελίδας και πατώντας το μοναδικό κουμπί like αντιδρά ανάλογα και στην περίπτωση του Fan page σας κάνει fan της σελίδας.

Με αυτό τον τρόπο θα κάνει κατανοητό και γνωστό σε όλους ότι το like είναι ο τρόπος που μπορεί πλέον να αλληλεπιδρά κάποιος όχι μόνο στο Facebook αλλά και με όσα site χρησιμοποιήσουν το Facebook Connect, με αποτέλεσμα ο χρήστης να δέχεται feedback απο sites που είναι εκτός του Facebook.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι για να μπορούν οι διαφημιστικές να μαζεύουν περισσότερες πληροφορίες για κάθε χρήστη ανάλογα με τις δραστηριότητες και τα like που κάνει κι έτσι οι διαφημίσεις που δέχεται στο Facebook είναι πιο στοχευμένες.

 

 

 

 

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε