Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Tα 2 νέα τηλεχειριστήρια της Logitech

Tα 2 νέα τηλεχειριστήρια της Logitech

Το Logitech Harmony 600 και το Logitech Harmony 650 είναι τα νέα τηλεχειριστήρια με πολύ εύκολη χρήση.

 

Η Logitech δημιούγησε 2 νέα τηλεχειριστήρια γιατι είναι πλέον σημαντικό για τους χρήστες, να έχουν στη διάθεση τους ένα εξελιγμένο πολυ-τηλεχεριστήριο που να απλοποιεί τις πολύπλοκες διαδικασίες ελέγχου των συσκευών τους και να προσφέρει απλές καθημερινές λειτουργίες.

Στην ουσία είναι τηλεχειριστήρια για 5 διαφορετικές συσκευές για παράδειγμα αντι να έχουμε ένα χειριστήριο για την τηλεόραση, ένα για το βίντεο, ένα για το DVD και ακόμη ένα για το σύστημα home cinema, έχουμε ένα και καλό

Η ρύθμιση είναι πολύ απλή αφού με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου ενεργοποιούν τις κατάλληλες ρυθμίσεις και ανάβουν τις αντίστοιχες συσκευές.

 

Το Logitech Harmony 600 έχει μονόχρωμη οθόνη για τις εντολές και για τις συσκευές που χρησιμοποιούμε, όπως π.χ. την ένταση του ήχου και την ενεργοποίηση. Για οποιαδήποτε απορία, το έξυπνο τηλεχειριστήριο διαθέτει πλήκτρο Help, το οποίο ενεργοποιεί μια διαδικασία ερωτήσεων που προβάλλονται στην οθόνη για να μας προσφέρει οδηγίες και λύσεις.

Το Logitech Harmony 650 διαθέτει ειδικά εικονίδια για τηλεοπτικά κανάλια όπως και τις εντολές για κάθε συσκευή. Για παράδειγμα αν βλέπετε τηλεόραση, η οθόνη του Harmony 650 δείχνει εικονίδια για τα αγαπημένα σας κανάλια, οπότε η επιλογή είναι πανεύκολη χωρίς να χρειάζεστε να θυμάστε σε ποιο νούμερο έχετε αποθηκεύσει το κάθε ένα.

Τέλος οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές αφου κοστίζουν και τα δύο λιγότερο απο 100€! Το Logitech Harmony 600 έχει προτεινόμενη λιανική τιμή τα €59,99 ενώ το Logitech Harmony 650 τα €79,99 αντίστοιχα. Και τα δύο μοντέλα αναμένονται θα είναι διαθέσιμα σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τα μέσα Μαρτίου.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε