Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Tα Angry Birds σπάνε όλα τα ρεκόρ!

Tα Angry Birds σπάνε όλα τα ρεκόρ!

Είναι γνωστό πλέον οτι το δημοφιλές παιχνίδι Angry Birds είναι από τα πιο επιτυχημένα video games όλων των εποχών.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση της εταιρείας ανάπτυξης Rovio τα Angry Birds μέσα σε λιγότερο 2 χρόνια από την κυκλοφορία τους έχουν ξεπεράσει τα 350 εκατομμύρια downloads.

Η πρώτη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού απευθυνόταν μόνο στους χρήστες iOS συσκευών όμως η εταιρία βλέποντας την επιτυχία που είχε το παιχνίδι, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ανέπτυξε εκδόσεις και για τις υπόλοιπες άλλες μεγάλες πλατφόρμες κινητών, ενώ παράλληλα δημιούργησε και διάφορες εκδόσεις και για τους υπολογιστές αλλά και τις κονσόλες παιχνιδιών.

Ως αποτέλεσμα των κινήσεων αυτών της εταιρίας το παιχνίδι κατάφερε να έχει συνολικά πάνω 350 εκατομμύρια downloads σε όλες τις πλατφόρμες με μόνο τα 250 εκ. downloads να έχουν γίνει τους τελευταίους έξι μήνες, κάτι που σίγουρα δείχνει πόσο γρήγορα γίνεται δημοφιλές το παιχνίδι, ενώ σύμφωνα με έρευνα οι gamers σε όλο τον κόσμο αφιερώνουν καθημερινά 300 εκατομμύρια λεπτά στο δημοφιλές παιχνίδι.

Τέλος η εταιρία βλέποντας τη δημοτικότητα των οργισμένων αυτών πουλιών αποφάσισε να δημιουργήσει μπλουζάκια καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία της αποφέρουν πολλά κέρδη καθώς και πολλά νέα προϊόντα με βάση αυτά γι’ αυτό το λόγο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, η Rovio σχεδιάζει να ανοίξει μόνο στην Κίνα 200 καταστήματα αποκλειστικά με προϊόντα από τα Angry Birds.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε