Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα Powercubes δεν είναι τα πολύπριζα που έχουμε συνηθίσει!

Τα Powercubes δεν είναι τα πολύπριζα που έχουμε συνηθίσει!

Τα PowerCubes θέλουν να γίνουν το μέλλον των πολύπριζων αφού μπορούν και συνδυάζουν το design με τη λειτουργικότητα για να μπορεί ο χρήστης να συνδέει εκεί όλες τις συσκευές του χωρίς να χρειάζεται να τα κρύψει κάπου για να μην φαίνονται.

Σε αντίθεση με τα κοινά πολύμπριζα που έχουμε όλοι σπίτι μας τα PowerCubes είναι πολύχρωμοι “κύβοι ενέργειας” που μπορεί να τους βρει κανείς σε διάφορα χρώματα και σχέδια και να τα συνδυάσει μεταξύ τους δημιουργώντας όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και υποδοχών ρεύματος.
Εκτός από τον όμορφο και χρηστικό σχεδιασμό μιας και μπορούν να πάρουν άνετα 4 μεγάλες πρίζες χωρίς να πιέζει η μία την άλλη ή κάποιος μετασχηματιστής να καλύπτει μία ελεύθερη υποδοχή όπως συμβαίνει μετά κλασικά πολύπριζα, μερικά μοντέλα PowerCubes διαθέτουν επιπλέον επιλογή διπλού USB για να μπορεί κάποιος να φορτίζει το smartphone ή το tablet του, αλλά και τηλεκοντρόλ για να τα ελέγχει από απόσταση.
Για τους λάτρεις των ταξιδιών, υπάρχουν και τα Travel PowerCubes τα οποία μπορούν και  προσαρμόζονται στον τύπο πρίζας κάθε χώρας δίνοντας στον χρήστη την ευκολία να φορτίσει το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή του ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνει για πολλές πρίζες.
Τέλος η σειρά Pοwercubes θέλει να επαναπροσδιορίσει τα κλασικά αξεσουάρ τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε στην κα, δίνοντας σε αυτά το δικό τους ξεχωριστό στίγμα. 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε