Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τέλος Φεβρουαρίου έρχεται ο αντίπαλος του iPad από την Motorola!

Το νέο Tablet της Motorola παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό στην CES2011 στο Λας Βέγκας και σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα όλων.

Ο λόγος για το Motorola Xoom που είναι η πρώτη συσκευή που θα χρησιμοποιεί  το νέο Android 3.0 Honeycomb της Google, και τόσο η σχεδίαση όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι το λιγότερο εντυπωσιακά.

Το νέο Tablet διαθέτει οθόνη αφής 10.1 ιντσών με ανάλυση 1280×800, δύο κάμερες 5 και 2 megapixels στο μπροστά και πίσω μέρος αντίστοιχα, εσωτερική μνήμη 32GB ενώ αυτό που κλέβει τη παράσταση είναι ο ταχύτατος επεξεργαστή Nvidia Tegra 2 που είναι χρονισμένος στο 1GHz.

Απ’ οτι φαίνεται πάντως, οι φήμες που ήθελαν το νέο Xoom να κυκλοφορεί μέσα στο Φεβρουάριο τελικά επιβεβαιώθηκαν μέσα από τα διαφημιστικά φυλλάδια της γνωστής αλυσίδας Best Buy.

Σύμφωνα με τα φυλλάδια το Motorola Xoom θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου, και η προτεινόμενη τιμή του θα είναι στα 799 δολάρια.

Για την ώρα στην Ελλάδα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά αφού πλέον το iPad κυκλοφορεί κι επίσημα στην Ελλάδα το πιο πιθανό είναι να το δούμε  σύντομα και στην χώρα μας.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε