Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τέλος στις ενημερώσεις των Windows Xp Sp2 από σήμερα!

Τέλος στις ενημερώσεις των Windows Xp Sp2 από σήμερα!

Σήμερα η Microsoft σταματάει κι επίσημα όλες τις ενημερώσει για τα Windows Xp με Service Pack 2.

Τα Windows XP είναι σίγουρα, το δημοφιλέστερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας, η εταιρία σταματάει την ενημέρωσή τους (updates).
 
H Microsoft είχε προειδοποιήσει πριν λίγο καιρό γι’ αυτή τη διακοπή, ενώ έχει ήδη ενημερώσει ότι όλες οι ενημερώσεις για όλες τις εκδόσεις των Windows Xp πρόκειται να σταματήσουν το 2014.

Για την ώρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα Windows XP SP2 με ασφάλεια αρκεί όμως να μην χρησιμοποιείται τον Internet Explorer, ο οποίος πλέον δεν θα ενημερώνεται ενώ όλοι οι άλλοι browsers ενημερώνονται κανονικά (Firefox, Chrome κτλ.), ενώ πρέπει να ενημερώνετε συχνά και όλες τις άλλες εφαρμογές που έχετε εγκατεστημένες στα Windows XP.

Τέλος παρόλο που η Microsoft σταματάει τις ενημερώσεις, δεν σημαίνει ότι όσοι χρησιμοποιύν Windows Xp θα τα παρατήσουν, αφού σίγουρα θα κυκλοφορήσει update για κάποια άλλη έκδοση των XP που θα μπορεί να προσαρμοστεί και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας σαν επίσημη ενημέρωση με λίγη βοήθεια βέβαια από κάποιον ειδικό αφού αυτό δεν θα γίνεται αυτόματα.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε