Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τέλος το Yahoo Mail στο iOS 8!

Yahoo Mail

Όλοι οι χρήστες iPhone που δεν έχουν ανανεώσει το λειτουργικό σύστημα της συσκευής τους μετά το iOS 8 δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον το Yahoo Mail

Η Yahoo ανακοίνωσε στους κατόχους Apple συσκευών ότι για να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στα email του Yahoo, μέσω της εφαρμογής Apple Mail, θα πρέπει να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους τουλάχιστον στην έκδοση iOS 9.0. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της Apple είναι το iOS 11, ενώ το iOS 8.0 είχε γίνει διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο του 2014.

Βέβαια, η ενημέρωση σε μια πιο πρόσφατη έκδοση του iOS μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα για μεγάλο αριθμό χρηστών του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Yahoo, αφού η Apple δεν επιτρέπει την αναβάθμιση του λειτουργικού σε παλαιότερα μοντέλα iPhone, όπως πχ. το iPhone 4.

Σύμφωνα με τη Yahoo, δύο είναι οι τρόποι που οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα email τους, μέσω μιας Apple συσκευής.

Ο πρώτος είναι να χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο και να μεταβαίνουν στην έκδοση της ιστοσελίδας για φορητές συσκευές, και ο δεύτερος να ενημερώσουν το λειτουργικό στην έκδοση iOS 9.0 και άνω.

Τέλος αν θέλουν μπορούν να ρυθμίσουν την εφαρμογή Apple Mail και να λαμβάνουν τα email τους μέσα από εκεί απλά αυτή η λύση είναι λίγο πιο πολύπλοκη μιας κι έχει να κάνει μερικές ρυθμίσεις παραπάνω.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις