Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Τι αλλάζει στο Viber;

Τι αλλάζει στο Viber;

Το Viber, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αναβαθμίζεται και κάνει σημαντικές αλλαγές που διευκολύνουν τους χρήστες.

Με περισσότερους από 800 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, οι υπεύθυνοι του Viber αποφάσισαν να ακούσουν τα αιτήματα που είχαν συλλέξει τον τελευταίο καιρό από τους χρήστες, και τελικά κυκλοφόρησαν τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής η οποία κάνει ακόμα πιο απλή τη χρήση της.
Το νέο περιβάλλον επίτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες ή βίντεο με μόλις τρία πατήματα στην οθόνη, γεγονός που μειώνει σημαντικά τα βήματα που χρειάζονταν μέχρι τώρα για τη συγκεκριμένη λειτουργία. Η καινοτομία αυτή έρχεται με ένα ολοκαίνουργιο μενού που θα φέρνει στο προσκήνιο τις σημαντικότερες λειτουργίες της εφαρμογής, που κάθε χρήστης αναζητά. Σε αυτές περιλαμβάνονται:
Για συσκευές iOS: μενού αυτοκόλλητων, άλμπουμ φωτογραφιών, λήψη φωτογραφίας/βίντεο, σκίτσα – και για Android συσκευές: μενού αυτοκόλλητων, άλμπουμ φωτογραφιών, λήψη φωτογραφίας, λήψη βίντεο. Πρόσθετες επιλογές, όπως “αποστολή αρχείου” ή “αποστολή τοποθεσίας” θα ενσωματωθούν στο μενού “Περισσότερα”.
Το νέο συναρπαστικό interface του Viber είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε