Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Samsung στις 26 Φεβρουαρίου;

Τι ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Samsung στις 26 Φεβρουαρίου;

 Η Samsung έστειλε τις επίσημες προσκλήσεις για την παρουσίαση που θα κάνει με αφορμή το Mobile World Congress που γίνεται στο τέλος του Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη

Η νέα συσκευή που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Samsung στο φετινό Mobile World Congress δεν θα είναι το Galaxy S8 αλλά όπως φαίνεται και από την πρόσκληση θα είναι το νέο Galaxy Tab S3.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το νέο Galaxy Tab S3 θα διαθέτει Super AMOLED οθόνη 9.6 ιντσών, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 στα 2.1GHz της Qualcomm, επεξεργαστή γραφικών Adreno 530 GPU, 4GB μνήμη RAM, και 32GB διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με microSD.
Η κάμερα του στο πίσω μέρος θα είναι στα 13MP ενώ στο μπροστινό στα 5MP και το λειτουργικό του θα είναι το Android 7.0 Nougat. 
Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε τι άλλες εκπλήξεις θα δούμε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μιας και το προηγούμενο έτος είχαμε δει τον Mark Zuckerberg να εμφανίζεται στην σκηνή και να ανακοινώνει τη συνεργασία του Facebook με τη Samsung αλλά και να παρουσιάζει τις δυνατότητες της τεχνολογίας του Gear VR
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε