Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι κατεβάζουν οι Ιδιοκτήτες του iPad!

Τι κατεβάζουν οι Ιδιοκτήτες του iPad!

Η Apple αποκάλυψε ότι οι ιδιοκτήτες του iPad κατέβασαν μέσα σε 2 μέρες πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές. Ποιές όμως είναι οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές;

 

Παρά το γεγονός ότι απομένει χρόνος για να διαπιστωθεί αν το iPad θα γίνει για τους καταναλωτές οτι και το iPhone, είναι σαφές ότι η όρεξη για τις εφαρμογές παραμένει σταθερή.

Για την ώρα οι τρεις κορυφαίες εφαρμογές για το iPad ανήκουν σε μια σουίτα εφαρμογών που προορίζεται να μετατρέψουν το νέο tablet σε μια πολύ παραγωγική συσκευή.

Πρόκειται για μία προσαρμογή των εργαλείων iWork της Apple και περιλαμβάνει το δημοφιλές Pages που είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου, το Keynote, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν παρουσιάσεις, και το Numbers που είναι μια εφαρμογή λογιστικών φύλλων. Το Κάθένα θα το βρείτε έναντε $ 9,99.

Η πιο ενδιαφέρουσα εφαρμογή στο top 10 όμως είναι το Star Walk. Πρόκειται για μια εφαρμογή αστρονομίας που μεταμορφώνει το iPad σε έναν ουρανό με αστέρι μόνο με $2.99.

Σηκώνοντας το iPad στον ουρανό ενεργοποιεί μια εσωτερική ψηφιακή πυξίδα για τον άμεσο εντοπισμό των αστεριών, πλανήτών και των άλλων ουράνιων σωμάτων και απλά πατώντας σ’ ένα αντικείμενο σας αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Το GoodReader, το οποίο κοστίζει 99 σεντς και βρίσκεται στην τέταρτη, είναι ένα πρόγραμμα ανάγνωσης εγγράφων για το iPad και μπορεί να χειριστεί μια σειρά από μορφές, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων PDF καθώς και υψηλής ευκρίνειας εικόνες.

Το SketchBookPro, είναι ένα περίτεχνο πρόγραμμα σχεδίασης που επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάσουν με τα χέρια τους.

Τα παιχνίδια, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν απο τη λίστα. Το Real Racing HD ($ 9,99), μπορεί και μετατρέπει το iPad σε τιμόνι αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Το Flight Control(4,99 δολάρια), είναι ένας προσομοιωτής πτήσης, που περιλαμβάνει ένα επίπεδο σε 3-D

Το Scrabble ($ 9,99) μετατρέπει τη γυαλιστερή οθόνη του iPad του σε έναν ζωντανό ταμπλό παιχνιδιού όπου πολύ πολλαπλές παίκτες μπορούν να παίξουν χρησιμοποιώντας τα iPhones τους.

Όπως και το iPhone, το iPad είναι ένας χαμαιλέοντας, έτοιμος να μετατραπεί σε αυτό που θέλουμε με την κατάλληλη εφαρμογή που του “τρέχουμε”.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε