Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι νέο περιμένουμε από το Samsung Galaxy S8

Τι νέο περιμένουμε από το Samsung Galaxy S8

Το νέο Samsung Galaxy S8 αναμένεται να έχει νέο ανανεωμένο σχεδιασμό ο οποίος δεν αποκλείεται να βγάλει τελείως το home button και να έχει μόνο οθόνη στο μπροστινό μέρος του

Αν οι φήμες βγουν αληθινές τότε το Galaxy S8 θα αποτελεί την πρώτη flagship συσκευή της Samsung η οποία δεν θα διαθέτει το κλασικό home button, όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.
Έτσι αντί για το home button δεν αποκλείεται να δούμε το Galaxy S8 να έχει ένα εικονικό πλήκτρο, στο κάτω μέρος της συσκευής ενώ το μέγεθος της οθόνης θα στο μέγεθος που κυκλοφόρησε το Galaxy S7 δηλαδή 5.1 και 5.5 ίντσες και θα είναι κυρτή όπως το S7 Edge.
Μαζί με το Galaxy S8 η Samsung δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και την νέα λειτουργία ψηφιακού βοηθού της η οποία θα είναι δημιούργημα της εταιρίας Viv που εξαγόρασε η Samsung πριν μερικούς μήνες και ασχολείται με την τεχνητή νοημοσύνη. 
Ακόμα μία φήμη θέλει τη Samsung να ακολουθεί τα βήματα της Apple και να βγάζει στο Galaxy S8 την θύρα ακουστικών ενώ μπορεί και να μην έχει διπλή κάμερα όπως έχουμε δει στα τελευταία μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει οι ανταγωνιστές.
Η Samsung έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό της συσκευής αφού μετά το  Galaxy Note 7 η ασφάλεια της μπαταρίας είναι το νούμερο ένα θέμα της εταιρίας.
Τέλος το νέο Galaxy S8 ίσως παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress που θα γίνει το Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε