Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τι θα παρουσιάσει η Google στις 29 Οκτωβρίου!

Τι θα παρουσιάσει η Google στις 29 Οκτωβρίου!

Η Google ετοιμάζει το δικό της event στις 29 Οκτωβρίου και ήδη έχουν  διαρρεύσει τα όσα αναμένεται να δούμε…

Σύμφωνα με video και πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η Google ετοιμάζεται να παρουσιάσει στις 29 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη, μία νέα έκδοση του Nexus 7, με εσωτερική μνήμη 32GB, αλλά και μία παραλλαγή της με HSPA+ (3G) υποστήριξη.
 
Επίσης αναμένεται να δούμε και το νέο 10άρι tablet με ανάλυση οθόνης 2560×1600 pixels, το οποίο είναι μία συνεργασία της εταιρίας με τη Samsung και θα διαθέται τη νέα έκδοση του Android 4.2.
 
Τέλος από συσκευές, στην εκδήλωση αναμένεται να δούμε και το LG Nexus 4, το οποίο διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης 1280×768 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm APQ8064 στο 1.5GHz, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο, 8MPixels κάμερα και μπαταρία 2100mAh.
 
Από πλευράς υπηρεσιών στην εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα λειτουργία «Content in the center» που θα επιτρέπει στο χρήστη να έχει πρόσβαση στο Play Store από ένα widget, αλλά και το «Tablet Sharing» που θα επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να χρησιμοποιούν μία μόνο συσκευή, έχοντας ο καθένας το δικό του λογαριασμό με το email του
 
Όλα αυτά βέβαια είναι απλά πληροφορίες που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την εταιρία όμως θα δούμε κατά πόσο στέκουν στις 29 Οκτωβρίου.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε