Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

To 1ο Gaming Festival είναι γεγονός!

To 1ο Gaming Festival είναι γεγονός!

Από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου η καρδιά των video games χτυπάει στην  «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Σεβόμενοι την ελληνική gaming κοινότητα  και την ανάγκη αυτής για άμεση επαφή με τις εταιρείες του κλάδου, με χαρά σας ανακοινώνουμε το 1ο Gaming Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί  από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου στην  «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.
 
Microsoft, Sony, CD Media, είναι μερικές από τις εταιρείες οι οποίες θα παρουσιάσουν στο κοινό τις τελευταίες hardware και software προτάσεις τους σε έναν ενιαίο χώρο με πολλά happenings, παρουσιάσεις και φυσικά δώρα, τα οποία περιλαμβάνουν πρόσφατα multiplatform releases και gaming gear!
 
PC gaming, console gaming, portable  gaming θα δώσουν το παρών, καλύπτοντας τόσο το hardcore όσο και το casual κοινό.
 
Στα πλαίσια του Gaming Festival θα διεξαχθούν tournaments στα games  League of Legends, FIFA 13, Street Fighter X Tekken, Tekken Tag Tournament 2 και DOA 5 με έπαθλα χρηματικά ποσά, games και περιφερειακά.
 
Στην κεντρική αυλή της Τεχνόπολης θα στηθεί ένα Gaming Stage 150 τετραγωνικών μέτρων με LED γιγαντοοθόνη, στο οποίο θα λάβουν χώρα μοναδικά gaming events και παρουσιάσεις, με αποκορύφωμα την τέλεση του τελικού του League of Legends με απευθείας μετάδοση από την οθόνη και live hosting!
 
Όσοι θέλουν να πάνε στο Gaming Festival θα πρέπει να ξέρουν οτι οι πόρτες θα είναι ανοιχτές την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου από τις 16.00 μέχρι τις 22.00 το Σάββατο 10 Νοεμβρίου από τις 10.00 μέχρι τις 22.00 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου από τις 10.00 μέχρι τις 22.00 ενώ η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Festival μπορείτε να μπείτε εδώ 
 

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε