Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το Battlefield 3 πουλάει σαν τρελό!

Το Battlefield 3 πουλάει σαν τρελό!

Το νέο παιχνίδι της EA από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του πούλησε 5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι, το νέο της videogame Battlefield 3, έχει πουλήσει μέσα σε μία μόλις εβδομάδα κυκλοφορίας πάνω από πέντε εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως παίρνοντας έτσι τον τίτλο του ταχύτερου σε πωλήσεις video game στην ιστορία της EA.

Εκτός από το γεγονός οτι το Battlefield 3 έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές, αυτό που βοήθησε αρκετά τις πωλήσεις ήταν και το Facebook αφού μόνο εκεί η σελίδα του παιχνιδιού έχει 2,5 εκατομμύρια “like”.

Όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία με το τους τίτλους Battlefield, το παιχνίδι προσφέρει μία μοναδική multi-player εμπειρία και γι’ αυτό το λόγο οι χρήστες έχουν ήδη τακτοποιήσει τους λογαριασμούς τους για να συμμετέχουν στη μάχη.

Παρά τον μεγάλο αριθμό των χρηστών που συνδέθηκαν για να παίξουν διαδικτυακά το νέο Battlefield 3 οι servers παρέμειναν σταθεροί ενώ λίγοι ήταν αυτοί που αντιμετώπισαν κάποια μικροπροβλήματα με τις online υπηρεσίες του παιχνιδιού.

Τέλος η EA συνεχίζει να ακούει τις απόψεις των καταναλωτών και καθημερινά κάνει updates και βελτιώσεις για να παρέχει την καλύτερη δυνατή online εμπειρία σε όλους.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε