Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

To BitTorrennt έρχεται στην τηλεόραση!

To BitTorrennt έρχεται στην τηλεόραση!

Η δημοφιλής υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων έρχεται σε πολλές νέες τηλεοράσεις

Η εταιρεία που έγινε γνωστή για την ανάπτυξη του πρωτοκόλλου, BitTorrent, έκλεισε συμφωνία με 20 συνολικά κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών για την προβολή περιεχομένου που διατίθεται μέσα από το BitTorrent.
 
Ένα μεγάλο μέρος της συμφωνίας, όπως ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας, Eric Klinker, αφορά μοντέλα τηλεοράσεων τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στα Χριστούγεννα στις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας και από αυτές αναμένεται να προβάλλεται το περιεχόμενο της εταιρείας σε μορφή on demand.
 
Κάτι παρόμοιο άλλωστε κάνουν εδώ και πολύ καιρό, πολλές εταιρείες που κατασκευάζουν HDTV τηλεοράσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέροντας στους καταναλωτές ψηφιακό υλικό από παρόχους on-demand video όπως η Netflix και η Hulu που όπως φαίνεται αυτούς σκοπεύει να ανταγωνιστεί η εταιρία.
 
Μέσα από την νέα υπηρεσία του BitTorrent θα είναι διαθέσιμοι περίπου 2 εκατομμύρια νόμιμοι τίτλοι ενώ για τους παράνομους τίτλους που υπάρχουν o Klinker αυτό δεν μπορεί να μετρηθεί αφού είναι σαν να ρωτάει κάποιος την Google πόση πορνογραφία υπάρχει στο διαδίκτυο.
 
Τέλος τα κέρδη της εταιρίας προέρχονται από τις διαφημίσεις, από τους premium συνδρομητές αλλά και από διάφορες συμφωνίες αδειοδότησης.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε