Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το δικτυακό κατάστημα της Google.

Το δικτυακό κατάστημα της Google.

H Google αποκάλυψε τα σχέδιά της για το νέο δικτυακό κατάστημα.

Google Web Store είναι το όνομα της νέας υπηρεσίας της Google που δημιουργήθηκε για να μπορεί ο χρήστης να προσαρμόζει το Chrome OS της Google σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη.

Το νέο Chrome OS τελικά βασίζεται αποκλειστικά στον browser της Google και γι αυτό το λόγο, φορτώνει ταχύτατα, εξαφανίζει την ανάγκη χρήσης antivirus, firewalls καθώς και όλων των υπόλοιπών μέτρων ασφαλείας. Δεν χρειάζεται ανανεώσεις drivers και φυσικά είναι το ίδιο εύκολο στη χρήση με έναν browser.

Το μοναδικό πρόβλημα που έχει είναι οτι δεν μπορεί ο χρήστης, να εγκαταστήσει εφαρμογές και δεν μπορεί να παίξει απαιτητικά 3D παιχνίδια πράγματα που σίγουρα δεν αφορούν τον μέσο χρήστη που θέλει, να μπει στο διαδίκτυο, να επεξεργαστεί κείμενα και γενικότερα να κάνει απλή χρήση του Η/Υ.

Απευθύνεται με λίγα λόγια σε αυτόν το χρήστη που καλύπτει όλες τις ανάγκες του με το iPhone.

Tο Chrome Web Store σε αντίθεση με το App Store της Apple, δεν θα περιορίζεται μόνο στις εφαρμογές της Google αλλά θα μπορούν να προβληθούν από οποιονδήποτε browser.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη η Apple θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί αφού το νέο κατάστημα της Google θα έχει από την αρχή εκατομμύρια χρήστες, μιας και θα λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Chrome OS, Windows, Mac, Linux, κινητά, tablets)…

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε