Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Tο Facebook δοκιμάζει νέα διάταξη

Tο Facebook δοκιμάζει νέα διάταξη

Oι ειδικοί του Facebook σχεδιάζουν μία νέα μορφή εμφάνισης του Timeline.

Στο νέο Timeline που δοκιμάζεται αυτό τον καιρό όλα τα post πάνε αριστερά σε μια στήλη, ενώ όλα τα πλαίσια δραστηριοτήτων μεταφέρονται στη δεξιά πλευρά, σε μία πιο σουλουπωμένη στήλη.
 
Με αυτό τον τρόπο το Facebook θέλει να αντιμετωπίσει ένα ίσως από τα πιο συχνά παράπονα των χρηστών που αφορά τη δυσχρηστία και τα μπερδέματα που τους προκαλεί η δίστηλη διάταξή, αφού οι περισσότεροι υποστηρίζουν οτι η προηγούμενη μονόστηλη διάταξη ήταν πολύ πιο απλή αφού τα παλιότερα post μπορούσε να τα τα βρει κανείς κάνοντας απλά scroll πιο “κάτω” δίνοντας μια αίσθηση τάξης.
 
Ο νέος σχεδιασμός μπορεί να δίνει μία διαφορετική και πιο τακτοποιημένη εμφάνιση στη σελίδα του χρήστη, χωρίς να αλλάζει η δίστηλη διάταξη, όμως δημιουργεί νέο πρόβλημα αφού όταν δεν υπάρχουν πλαίσια για εμφάνιση, ο χώρος δεν γεμίζει με αποτέλεσμα η σελίδα να χάνει την ισορροπία της  αφού υπάρχουν σημεία άδεια.
 
Το Facebook όπως και να ‘χει κάνει ακόμα δοκιμές για να δει τι ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες των χρηστών ενώ δεν σχολίασε τα νέα προβλήματα που προέκυψαν από τη νέα δοκιμαστική διάταξη.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε