Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Το Facebook έχει απορρίψει πρόταση από τη Microsoft;

Το Facebook έχει απορρίψει πρόταση από τη Microsoft;

 Ξένο δημοσίευμα θέλει το Facebook να έχει απορρίψει πρόταση αγοράς της μηχανής αναζήτησης της Microsoft.

 
Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, στελέχη της Microsoft πριν από περίπου ένα χρόνο έκαναν πρόταση στο Facebook,  για πιθανή αγορά της μηχανής αναζήτησης Bing σε άκρα μυστικότητα ακόμα και από τον ίδιο τον Steve Ballmer!
 
Η είδηση αυτή είναι φυσικά ανεπιβεβαίωτη και κάμια από της δύο πλευρές δεν την έχει σχολιάσει όμως έχει και μία δόση αλήθειας μιας και το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σκοπεύει στο μέλλον να δημιουργήσει δική του μηχανή αναζήτησης όπως αυτή της Google για να μπορεί να αξιοποιήσει τις πληροφορίες που συλλέγει από τους χρήστες της υπηρεσίας και φυσικά για να πουλάει ακόμα πιο στοχευμένες διαφημίσεις ανάλογα με τα like που κάνει κάθε χρήστης.
 
Ενώ η Microsoft από την άλλη έχει χάσει και συνεχίζει να χάνει πολλά χρήματα από το bing και γενικότερα από το διαδικτυακό κομμάτι της, οπότε μία πιθανή πρόταση για εξαγορά του Bing ίσως και να την συνέφερε. 
 
Οι New York Times, υποστηρίζουν πάντως με το δημοσίευμά τους οτι ο ίδιος ο Zuckerberg απέρριψε την πρόταση της Microsoft λέγοντας ότι η εταιρεία του ασχολείται με πολλά άλλα πράγματα και για την ώρα δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τον τομέα της online αναζήτησης. 
ενώ τέλος από την πλευρά του ο Steve Ballmer, έχει δηλώσει κατά καιρούς οτι το Bing δεν πωλείται…
 
 
 
 

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε