Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Το Facebook και το νέο συμφωνητικό εμπιστευτικότητας (privacy policy)

Μετά απο έναν σχετικά μικρό αριθμό χρηστών που διατύπωσε σχόλια…

… σχετικά με το νέο, συμφωνητικό εμπιστευτικότητας των προσωπικών δεδομένων, το Facebook αποφάσισε να προχωρήσει και να εγκρίνει μία πρόταση που υποτίθεται ότι είναι πιο ανοικτή, διαφανής και κατανοητή.
“Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, σχεδιάζουμε να αξιοποιήσουμε την πρόοδο που έχουμε ήδη κάνει στην πρόταση κάνοντάς την πιο προσιτή και προσθέτοντας ορισμούς των βασικών όρων, εικόνες απο τις σημαντικές σελίδες και ενημερωτικά βίντεο “learn more”. Πιστεύουμε ότι αυτές οι οπτικές πηγές θα καταστήσουν ακόμα πιο εύκολο να καταλάβουν οι χρήστες πώς λειτουργεί το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας της προστασία των προσωπικών δεδομένων στο Facebook, “είπε ο Michael Richter στο blog του Facebook.
Σύμφωνα με τον Richter, η πρόταση αυτή άρεσε στους περισσότερους χρήστες που η δομή της προσφέρει βασικά σημεία στην αρχή και συνδέσμους για γρήγορη πρόσβαση στις διάφορες ενότητες, και υστερεί στην πολύπλοκη τεχνική και νομική άποψη. .
Τέλος το νέο συμφωνητικό εμπιστευτικότητας (privacy policy) προστασίας των προσωπικών δεδομένων θα είναι μεταφρασμένο στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε