Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το Facebook βελτιώνει τα βίντεο του κι ετοιμάζει ειδική εφαρμογή για τηλεοράσεις!

Το Facebook βελτιώνει τα βίντεο του κι ετοιμάζει ειδική εφαρμογή για τηλεοράσεις!

Αλλαγές ετοιμάζει για ακόμα μία φορά στο κομμάτι των βίντεο, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook 

Το Facebook ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει αλλαγές στα βίντεο που θα αφορούν τόσο τις mobile εκδόσεις του δημοφιλούς κοινωνικού δίκτυου, αλλά και τη desktop έκδοση του.
Στην ανακοίνωσή του το Facebook αναφέρει ότι πλέον τα βίντεο που εμφανίζονται στο News Feed των χρηστών θα ξεκινούν αυτόματα όπως γίνεται μέχρι σήμερα με μόνη και βασική διαφορά ότι πλέον θα έχουν τον ήχο τους ανοιχτό και θα σταματάει όταν ο χρήστης κάνει scroll προς τα κάτω. Φυσικά η αλλαγή αυτή μπορεί να αλλάξει από τους χρήστες αν το θέλουν, μέσα από τις ρυθμίσεις απλά πατώντας πάνω στην επιλογή “Videos in News Feed Start With Sound”.
Επίσης, το Facebook αναβαθμίζει και βελτιώνει την εμφάνιση των κάθετων βίντεο ενώ παράλληλα θα προσθέσει και την δυνατότητα picture-in-picture ενώ στις Android συσκευές οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν ένα βίντεο ακόμα και με κλειστή την εφαρμογή.

Εκτός όμως από την βελτίωση και αναβάθμιση των βίντεο, το Facebook ανακοίνωσε ότι  ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία νέα ξεχωριστή εφαρμογή η οποία θα ονομάζεται Facebook Video και θα κυκλοφορήσει για Apple TV, Amazon Fire TV και τις Smart τηλεοράσεις της Samsung, όπου μέσα από εκεί οι χρήστες θα μπορούν να δουν, να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν τα Facebook videos που τους αρέσουν.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε